NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

真係有MB爆料

營運交人未?????????????????
受害人仲要出黎道歉 on9營運
確實左有個係爆料根本已經足夠即炒
我都唔撚柒知點解可以俾佢留係團入面???
個人認為至少要捉個內鬼出黎罰跪地打屎忽先夠
首先向大家報告山口真帆被害的暴力事件。
去年12月,2名自稱是粉絲的男子闖入山口真帆的自家大門,將其逮捕。新潟警察署對該案件進行了調查,NGT48劇場支配人今村也對新潟警察署給予了最大限度的協助。
除此之外,雖不是執行者,但運營方確認另外一名參與的男性也是粉絲。

另外,在成員的關聯性方面,一名成員在路上被男人搭話,雖然不知道山口真帆的家,但確認了她告訴了她可以推測的回家時間。
作為運營繼續關於這件事的確認來。
同時,對3個男人作出小組內的公演,握手會,活動等全部不能參加的處理。

有條友突然問你個FD幾點返屋企
呀...你又ON99真係答 世界上D野就真係咁撚過癮

最撚過癮又真係有人會覺得有人信
即係其實營運都想將責任推哂比d仔,講到同Mb無關?
難怪呢個世界時不時有人俾入境處呃成千萬都有
咁mb房出黎又點解釋?
mhh精神不穩,記憶模糊
mhh本人已經就此事帶來大家不安與不便而道歉
仲有派平安鐘
老人家咩屌你
其實而家矛頭都係直指兩位mb
就算佢地真係冇做過都好
而家營運咁撚on9既處理手法係咪想直線令果兩個mb繼續受千夫所指
咁樣好玩咩
打篇文出嚟嗰個有冇忍唔住笑
出現了...
當全部人天真嬌?
好想瘋狂跟member番屋企
好想瘋狂周街問member 其他member幾時番屋企
路過
營運真係好撚仆街
要個受害者出黎認錯 真係on撚99
食屎啦
我係馬可可退團啦屌
路上一名陌生男子: 「你好我是ngt的飯,能不能告訴我mahoho回家的時間?」
成員: 「啊好的, mahoho大概九點回家! 」
男子: 「謝謝你,你真是個好人。」

然後個男子就無啦啦知道mhh住邊,仲通過一切障礙去到佢對面間房
屌地下偶像都唔撚會答 應該冇話偶像正常人都唔會講啦嘛 痴撚線
基本上mhh過去一個月做過既野同講過既野都只係佢片面之詞
但係營運同今村呢班撚屌呢兩日就不停將mhh既證供verified
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞