NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
咁我開頭真係唔知你係咪真係土路飯丫嘛
你知啦連登好多人掛住個名都唔係推佢自己本身果個
STU唔好話連登 香港都少飯啦
咁你要帶住你個名來招黑
令到其他人對「土路生優里」呢個名印象唔好
我都冇你乎架

重有你話熟とろ部既都會知你係邊個
咁你又唔講twitter叫咩名
我又點知你係邊個者
老實講twitter有咩土路飯、SR有咩人活躍、甚至7ならべ
你一響名我就唔多唔少有印象
你唔講 我好難你係邊個架阿哥
假 岩岩驗證過
柒咩左
條友一開頭問我我咪簡單自我介紹囉,你自己係咁jer住呢個位無限上綱講到我希望呢度啲人要識我咁,而家上連登要開真實身分先可以嘈?
開盤賭有幾多人睇未
10000人,1賠1.1
20000人,1賠1.5
30000人,1賠2
5萬人以上,1賠3
自己睇下一開頭講咩啦傻西 答埋晒啲嘢九唔搭八 定係智力低得滯 之前打過啲嘢已經唔記得咗
香港人
推土路生
係個傻西

應該唔係得好多個姐
我係其中一個推土路生既傻西
我入得黎開戰點會自爆自己係邊個
一開頭講得就係信就信唔信咪算,我都唔係入黎討論STU拉開話題做乜柒

NGT而家影響哂全48G入黎屌下鬼,屌你啦唔係認衰仔反而係拉埋人地落水一齊講
咁我下次改個名做耶蘇再入黎撚你地囉
加多個
我信你係真飯呀
所以我咪唔信一個真飯會掛住自己推個名去招黑囉
喂講真自己個推多D人識多D人推唔好咩?
你畀人吊到屎忽穿 你都覺得自己撚緊人 下次握手見到個講廣東話嘅弱智就一定係你啦
你唔係希望E到D人要識你

你係覺得E到D人會識你

唔爆真實身份 你又開一半自己身份 又話自己係邊個團體邊個
唔好再迫人啦

一陣開完名都無人識 咪柒撚到自殺
無上一個晏晝就推左咁多個pi既

世界大戰嘛
界隈有人識你有撚用咩
仲有
真係ガチ恋就推し被り殺す啦仲同人熟
好似又錯過左d野 不過到家下都未講到係邊個同有幾威 你知唔知點解中村舞巴打 咁介意你講 因為人地真係有推你個名呀 唔知黎緊握手會唔會見到巨巨真人呢
三個嫌疑人既推同其他人嘈都算
咁都有得嘈
Twitter?佢不嬲冇fol好多人 唔係unfol
應該唔係假 係取消咗
大家點睇 不過暫時好似無提由住
1)執柒
2)短暫性執柒
3)含家炒哂
4)炒太野西潟,雪其他相關者
唔想跟車太貼 不過如果由佳都有份
屌佢哋三個唔做女優真係嘥晒
啱啱先入黎 miss左花生添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞