NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
原來個稲岡未出禁不特止仲要最前列
頭先mahon見到佢都唔知點諗
on9營運真係完全唔撚理受害人感受
受害者道歉 犯事者仲開開心心同條仔扑野
路過留名
營運仆街死啦,有乜理由推個受害者出黎道歉
又柒又金毛,呢d社會敗類真係想捉入廁所dup一身
題外話,我好少睇公演,原來我步太郎而家咁勁架? 好似成日企中間咁
呢個係另一個
點解實行犯仲可以未出禁
今日unit係初期公演mix
佢裙擺同貞德都係代役(太野無出)
佢仲敢去咩?我係まほほ飯驚忍唔主打7佢
廿號去打鳩佢, 有冇手足john
係咪我隻眼有事? mhh唱完一首之後,而家連青春時計都無出了
打鳩今村,應該一枝穿雲箭,千軍萬馬來相見
https://mobile.twitter.com/nuko_berin/status/1083307802649489408?s=19

睇到老納眼濕左。 屌解要受害人出黎道歉
出黎意思意思姐,道個歉,今日就無戲份了
屌好心痛
營運 cls ,以為咁樣就無事。
極度憤怒!!!
似係針咗拎太野祭旗
係唔知即日炒定點
但我唔信今村仲喺到mahon會肯留
mhh 應該真係好鐘意個團先咁。
營運識玩下單比mhh 個centre。

Btw 太野今日係咪成場都無出現過?
頭幾首有出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞