NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
作為N3隊長,有責任去處理。
但今次搞到咁就真係失職啦,中埋鎗就真係正常不過
好威威呀。 係日本讀書。 聽講東京落雪woo

你最清純得未?你最威ok。

船團有你d咁既劣質飯真係掉架
呢d時間講呢d番說話真係幫埋你個名招黑......
根本無野好煩
想推咪推,洗乜同其他人解釋
有其他人引戰嘅咪用營運方式處理囉

日本支聯會成員,係con門外抗議
嘩....呢位ching原本係日本讀書,你好叻呀!!

小弟大鄉里想問問香港去日本要搭咩車去㗎,洗唔洗帶回鄉證㗎!!

利申:未去過日本,唔知日本係咩嚟
搭車去日本?恥笑開始
2019仲去日本?去首爾啦
上面位ching唔好笑住,唔搭車咁搭咩呀

首爾我去過呀,我上次搭N969去嘅
衰d講句,呢單野已經搞大左,就好似呢幾日咩寵物小精靈填色大賽咁,就算唔係ngt飯,可能好多路人飯都加埋入黎湊熱鬧
靜觀aks點拆
以兩日睇新聞睇左陣
其實而家成團人都歸緊邊咁,就算炒曬班犯又好,炒左受害人都好
個團之後重運作到咩?
宅男好善忘的,解決左之後,個團霉一排之後就馬照跑、舞照跳
運作就實得嘅 上台個個笑住唱歌跳舞 握下手仔又賺你錢
落左台係點就冇人知啦 變相純工作咁姐
之前屌ngt做馬就可以話無證無據最後都係口同鼻拗遮
今次呢單影響哂成個48G柒到衝出世界又唔屌得?
Mahoho親衛隊仲唔做野
屌唔係唔可以屌
但想你轉一轉個名先
又拉埋#1落來講

#1 佢出唔出來真係wfc
但係而家成個團都差唔多暫停運作
SNS冇得用
Showroom被迫斷每日アイドル
生誕祭取消
更加唔使講就係d sponsor機構可能因此想撤退
但個互信起個返?
🥜
人地幫船團招緊黑,由佢啦。

人地日本留學咁威。我地大米廢渣無謂自取其辱
咪撚九唔搭八啦
呢獲ngt搞到咁大獲影響到全世界咪一句大方認左佢囉,有咩好駁
唔係嘅,駁埋啲野九唔撚搭拉我個名黎講托柒咩
屌人唔係睇內容係睇個名
我而家又使唔使質疑你個名射到隻鳥未呀,小學雞到
真係咩偶像出咩飯
係啦繼續拉埋人地落水 下次要改個名做耶和華先屌人
我唔知你改呢個名係真係船團飯定唔係啦
唔係既話我都唔會質疑你做咩改個咁既名
如果你係船團飯既話
你一定會留意你到個名而家係成個團最黑最有機會中招果個
同埋你屌緊既野呢度大部分人都屌緊
又唔係好似PTT果邊左膠到用咩「無罪推定」、「mb係無辜」咁仲相信mb冇問題
所以你真係唔需要浪費時間來笑
熟少少とろぶ界隈嘅應該識我,老實講我ガチ恋廚黎,你地點睇佢點睇船真係完全唔關我事,你地唔鍾意嘅咪唔好睇我都唔會希罕有連登仔痴埋黎一齊睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞