NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

真係無人識
嘩咁就死得啦,原來上個網笑下人都要鬥快排隊,排遲左果啲就唔準笑,笑咗就係浪費時間
船團係冇乜人識架啦
更唔好講d飯
而家呢到無人..我都唔忍心講落去
巴打你介唔介意講下twitter或者SR 咩名? 頭一個字都得
或者我見過你或者follow過你呢
等睇NGT大殺四方
全取一至十名
笑撚到我仆街
第一次親眼見到上映28座大王
拿我冇話要你地連登仔識呀 ,你地有呢個界隈嘅人咩?出黎打個招呼

真係聰明果啲厄介你估好似いなぷぅ果啲咁咩都貼哂上twitter周圍宣揚要威又盛咩
冇人識你呀
都係唔想你哂時間打字者
老實講我又好憎中井又好憎Bug狗
頭一兩日我都叫佢快d執柒啦
但同係48飯 佢真係執染左 對其他團一D好處都冇
不過呢單野係可以令到其他團引以為戒 (無論營運又好mb又好)
所以靜觀其變等個真相慢慢出來咪算囉
咁就唔好拎個頭銜出黎威啦

話自己係力千咪算囉 又要講到自己好出名咁 之後原來係得個小圈子識

28座大王又真係得28座先識既
好似你唔識中文仲好笑 ,我講緊とろぶ界隈唔係講緊船木沙織界隈,你識哂全世界所有idol所有界隈嘅人?
剩係得個垃圾小圈子識都可以拎黎威威

笑到仆街 唔緊要啦 起碼今日開始我會記得你先

救命...唔怪之得28座大王都敢開名
花生浪接浪,請繼續
你搞清楚前文後理先衝出黎啦大佬
有人質疑我係咪推我個名
我講返自己嘅野出黎,你就無啦啦衝出黎話係我要威
又係度九唔搭八
又要自己走入黎串串貢叫人執笠又話做馬, 又要稀罕連登仔串佢。 真係精神分鳩裂。 番去你既twitter做廿八座大王啦。真係肉鳩酸

日本留學係唔同d。 多謝呢位契弟令老納既晚餐提供唔少娛樂
你搞清楚前文後理先啦
拿拿拿,我就中立既,對嘈交無興趣
但而家比起ngt mb唔好,咩私聯欺凌,更差既係營運,令到單野變到影響世界,唔係d囡唔好令到柒出世界
風水輪流轉,遲下今村隨時去stu做支配人都唔定
你講黎講去都唔係講重點就最唔同
你射到隻鳥未呀咁
咁阿俊都係話自己跟大王姐

https://www.youtube.com/watch?v=jQvik-M-Hww

我諗你複習一次好D 笑到我

大家有冇聽過巴打個名呀
冇呀
真係人起朵你起朵 無人識你呀
唔使今村來
而家已經有個垃圾山本係度
今年投哂票先爆呢單野,應該同舊年一樣了
掛住STU個名既巴打都唔撚識你呀

學人起朵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞