NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
一個供一個 供左本家同其他分家D黑社會出嚟就弊
攞返部手機打完篇長文又講屋企人又講貓 兜完一大個圈先開始出Po澄清
之後傳返俾山口 屈佢精神病 自編自導自演
信佢咩 唔關佢事?
應該要禾珠畢業先得
你地講夠珠未..好煩 咁鐘意講返去同kp巴講啦
WIC
世界級新聞梗係要用返世界級Idol擋
共勉之
營運搞咁多做咩
未到最後一刻,都相信自己個推,咁先係真飯
大話一個蓋一個
已經柒到唔知由邊度開始吐槽
唔相信aks既危機處理能力咁差,觀望下先
呢單野算唔算48g有史以黎最嚴重?
係啦 斬人係純外部加害 但呢單係內訌加強姦再被道歉火上加油
如果之後無mb強姦人同殺人就應該係
其實真係好恐怖, 女人陰毒起上黎真係好撚顛
訓唔到
隨時每一秒都有新料
冇睇半日 依家演變到宮心計咁
Btw如果由佳都有份做 營運保佢都合理
如果唔係你地班fans嘅幻想就會破滅
隨時成Groups玩完 不過NGT依家真係成group玩撚完
出面D人成日話連登仔見女就係網上話人係雞
仲讀緊書嘅我表示 女人陰毒上黎 日日見住同班同學都可以背後/當面話其他女人係雞

同是天涯淪落人
講真 你哋平時對開嘅女人係點 啲MB個格大多一樣
睇唔到咪繼續為佢地賣命囉 偶像一向都係咁
單嘢未爆之前 大把人神化NGT嘅MB 好似西潟咁
結果人地放工就同條仔係hall啪啪啪
你地班毒撚就住人地張生寫打丁咋
其實真係好恐怖, 女人陰毒起上黎真係好撚顛
出面D人成日話連登仔見女就係網上話人係雞
仲讀緊書嘅我表示 女人陰毒上黎 日日見住同班同學都可以背後/當面話其他女人係雞
講真 你哋平時對開嘅女人係點 啲MB個格大多一樣
睇唔到咪繼續為佢地賣命囉 偶像一向都係咁
單嘢未爆之前 大把人神化NGT嘅MB 好似西潟咁
結果人地放工就同條仔係hall啪啪啪
你地班毒撚就住人地張生寫打丁咋
今村潛水應該無再跟,彈咗俾aks其他大粒接手
文春變官媒,請槍作文都可以咁多疑點
到底邊位handle緊可以愈描愈黑
好想知道個真相 但感覺真相永遠都唔會被公開
既然係咁 不過繼續推返自己個個 或者一係棄全團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞