NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
今晚業界大佬出手

唔知珠首紅鞋今年幾多呢
但文春呢排啲料都好癈噃
Ayaya
就係睇下佢有咩料到咁。
我唔信會有新野呀
自從動物朋友事件之後,支炮變到水槍都不如
睇完呢位清神邏輯,小弟甘拜下風,盲粉就係不理對錯都死撐到底嘅人為之,但宜家各米飯都選擇唔盲撐要求交代交人都可以比一位盲粉鬧盲撐

仲有原本RH個位係你嘅,同泛民一撚樣自己柒咗唔夠選就話人介票,自己唔落力去選就懶人錢多
前度總經理都出埋手,真反鳥反鳥

新潟市長:屌你老母肥秋少少野都做唔好, 係咪要我教你做野呀

https://www.nikkansports.com/m/entertainment/akb48/news/201901110000189_m.html?mode=all
油雞最多最多都係知情姐,又唔係主角,d評論好惡
今獲真係痴過太野既mb都要食屎
抹茶🍵

咁唔怪得要立即停twitter
唔好唔會 我唔係呢單野先上黎抽水
計落我分分鐘仲早睇ngt過你地在坐每一位
我唔係一開始反ngt 而係我由佢地出1st sg前睇住佢地淪落 直到而家好撚憎成團人
希望名位巴打反省 自我檢討 再理知思考下是否要繼續睇呢團
下圖証明我唔係為反而反 而係有飯過 再睇到太多仆街野先反過來做anti

屌睇你講仲以為新潟前知事都出聲 嚇鳩死
見你上面講到咁嚴重,有無咩分享下,證明mb/成個團真係仆街先
上貼吧都唔多覺人講,同埋今單野都未100%證實係潟姐/太野做,我覺得唔好咁話住佢地先
真係飯自己投既我實服架
但人人話做馬 話係県政府干預你到時又話冇証據
咁你贏囉 而家比天收你都係幫兇呀柒頭
依個似啦
同之前山本彩單野一樣
迷路返酒店見到 啲人淫P完 ,
就告俾營運聽, 斷正,
又因為山本彩係唯一一個總選圈內,
所以唔洗罰, 督灰既迷路就俾人停左2單
轉馬先兆?
當八卦雜誌睇下囉 反正現階段我地都無新情報了
如果成單野係咁
立即棄ngt
請巴打先作最壞打算
TGSK琴日出完TWEET之後下面成班人係到求佢去取替NGT個位
又話好想返到TGSK既年代 TGSK先出黎講2句姐
陰功 家陣淪落到覺得中井雞先係ngt真清泉
風水輪流轉
支持
潟巴你未來仲有無抽到ngt握潟姐?
大佬你拍拖都收好d 唔好比其他人知
將個hall當炮房真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞