NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
第二個台既星期日清談節目同樣時間同講緊呢單野

tbs嘛 轉左去睇
第二個台搵須田講

我信由佳

又係差唔多風格既文
由佳仲要沖出黎柒,話唔係人地代寫架 但d飯話如果真係你寫,就仲失望
咁一定係夾好口供先出文架啦
呢個仆街營運,仲衰過共產黨。

搵官媒發流料 - 成員扯貓尾- 屈被害者精神病 - 被害成員受不到壓力卒業 - 其他仆街八婆繼續做雞happy 握手 - 天下太平

營運我屌你老母、好撚低莊。
蠢到痴線 咪由得d飯洗下白 又要再打飯一巴 真係唔怪得企錯邊
專登上黎連登笑下你班48毒瘤嘅fans
之前屌你地做馬就話冇實際證據
而家搞到咁仲使唔使證據
快啲執柒咗佢咪影衰哂其他團啦

利申係日本讀緊書,平時冇睇開idol嘅同學都係度笑
以後唔鬼再睇YUKA
咪撚講到其他團好清高啦。
Mhh 講過係3個人 個犯又爆左3個mb名
呢家就呢3個mb出聲明
心照啦
信由佳嗰班人唔該要信埋西潟
我相信由佳 一定有好多我地外人唔清楚既誤會
我唔聽我唔聽,動搖軍心斬立決!
仲好意思駁人地
Yes
我就擺明50步笑緊你...柒到出國際真係唔知領先幾多步
同埋之前stu咪有條女爆響口,話營運壓榨mb毫無人權,被人禁sns,最後畢業離場

個單野背後可能都好黑暗,只係個mb無mahoho咁紅,stu個陣又無咩人知,先無咩迴響

同是48,唇寒齒亡,唔該咪幫我船團招黑啦
現階段無人知
但佢身為隊長,至少管理唔好mb之間既衝突,已經有d失職
佢地咁好朋友一齊有咩出奇?
但你係推stu? 笑都好正常既家下
事發當日係去咗jr磐越線活動
之後返歸開sr,表現唔似知mahon咩事
又同宿舍嗰邊無咩關係,基本上有晒不在場證明
除咗twi本身就無follow(唔係出事先unfol)
同埋老屈老豆間公司之外
都係風評被害居多
不過都係嗰句,欺凌內鬥係成個團嘅事,無得置身事外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞