NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
你話自己係推 學大師咁出張圖出周邊 話自係推咪得

你又要懶係自己多人識 開個小圈子名出黎 以為有人知

大師都醒過你呀陰公
我係日本/Twitter 用嘅名係叫土路生優里咩?
你介唔介意自介下你係邊個?
我由上年開始差唔多晚晚都有睇SR (呢排佢唔係成日開,因為自從俾アンチ屌完之後佢就玩作對)
都大概知道どろ部有d咩飯係度
開個小圈子名出黎 以為有人識E樣野真係好幼稚

我都唔會周街同人講我係高登TOMO區虎牙啦 邊撚到有人識我
睇佢地在台上表演多麼精彩
最後第一名時加害者與受害者相擁而泣
咁就更加冇人知你係邊個囉

咁你開個小圈子名話會有人識你有咩用 唔好話唔係個小圈子入面既人
除時真係有小圈子入面既人呀 都唔知啦
你明知E到冇個小圈子既人 又知自己個ID無人知 咁你講黎把撚

大佬呀 唔好咁搞笑啦
你上面咪有人識とろぶ囉,柒完未
屎忽鬼躝啦 到而家都唔識走
你係唔係記錯E到咩區
NGT區呀 你入黎NGT區講STU小圈子

嘩屌你真係28座大王
要型返28座啦

優邊撚到優呀 睇過
個場面喜喜洋洋,ngt重新團結起來了
希望呢幾日盡早處理完單野,rh之後重新起步
唔好咁天真啦
實不相瞞我係第十六期某研究生界隈嘅重要成員 諗下諗下我都需要係連登撻下朵攞返啲尊重
希望巴打日後係自己TWITTER 個自介到加返

連登ID: 土路生優里#169813
可能多返人會識D
你講到我入黎呢個NGT區嘅目的係同你地相睇要你地識咁

最一開頭已經講,我入黎笑NGT屌NGT,你拉埋人地個名黎講托柒?(到而家仲不停係咁講呢樣)

好啦你地繼續你有你地講,咁我隨口回應一下講一講自己野,你地識唔識都好其實都唔係討論重點我都唔care,呀屌你就講到我好似拎支槍指住你地一定要識我咁,好似我無啦啦衝入黎要同你地相親

你地咁鍾意針住人地個名,下次我咪改過個名入黎囉,滿意未
清 十卜你 NGT係抵笑!
傻啦 我都唔係同你講NGT單野

我真係笑鳩你自己以為有人識 真係好撚柒呀

下次改返28座大王入黎啦
搞清楚件事先啦唔該你
我入黎講ngt你地啲人無啦啦拉人地個名黎講先架大佬 九唔搭八
算啦大家唔好嘈 大家都係好孩子口中既level 6,打和啦super
真呀 上面有巴打問左幾次 都唔敢答

我其實都係某界隈入面重要成員 你知我係邊個既話真係唔會敢串我
但係我都唔會話你知我係邊個 一陣開完名都無人識咪仲柒
同我ED重要成員要保持神秘 唔可以下下都開名 有失身份呀CHING
你衝入來屌兩句咁撚爽 唔使負責任呀 而家個個都覺得你屌人都屌得好on9呀 你睇返你第一個留言重夠膽同我講你有討論 而家係屌你7 無人識又學人撻朵呀傻西
你自己都識講呢度NGT區,但又唔同我講NGT單野做咩?
我入黎就係講NGT單野,你識唔識STU界隈嘅野其實真係唔關我事架呢
不過真心想今年低調d 費時又惹多d公憤啦
我都未見過人連屌人依啲唔使能力嘅嘢都可以咁廢
下 柒左唔俾笑

下次拜你山先笑囉

咁你答左我 明知無人識你 又起朵 係搏咩未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞