NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
唔係喎
Riko unfollow哂好多人
NGT嘅得閒 加藤,柏木,日下部,角,羽切(?),MHH同Aya
Riko unfollow埋太野同西潟ig
係咪我old news咗lol
其實係邊個已經唔使再估了,營運唔出聲=默認。
應該係搵太野一個頂晒佢。
唔係喎
Riko unfollow哂好多人
NGT嘅得返加藤,柏木,日下部,角,羽切(?),MHH同Aya
但係無長谷川棒球妹 真係唔知佢想點
真係好恐怖 平時台上賣團魂團愛同乖乖女形象
結果比mhh一嘢爆哂出嚟
之前/以後去佢哋公演握手果啲飯會唔會覺得好嘔心
連小熊都無埋...
D3都無哂,真係有啲唔明佢做乜..
小熊出哂名和諧
西潟都出哂名係團愛大姐姐
不了
團魂團愛好似好早已經無了
乖乖女呢啲平時無推開都好失望 潟姐真係估佢唔到
無睇開ngt, 但如果件事係真,真係不能姑息!
Riko 個腦邊有人知佢諗乜
由佳ig都係咁比人鬧
我禁第一張相,心諗由住咁醒,block哂留言?
原來第2張先比人鬧 但關由佳咩事wo
潟姐推嘅我都唔知講咩好 唯有等多D料先判斷
佢係好唔好彩地事發前po左同太野合照
一爆左就個個話佢係咪特登po相幫太野
但依家del又唔得
ngt成員同你地呢班n狗冇一個係無辜
全撚部都係垃圾
由勾結県政府 到做馬洗hr票總選票 到而家mhh單野
同ngt有關聯既 由贊助 營運 成員 去到飯 每一個單位都係腐敗 人渣
你地以為扮撐mhh就等如自己係正義?
咪撚玩 社會廢物先睇呢d撚屎團

作為8牙
除左心涼 開香檳 食花生 睇你地仆街外
我都冇乜野唔滿足了
県政府閂水喉係遲早 留名等睇ngt比天收
媽我好興奮
一出事已經即刻Block留言
但又比人話佢逃避緊
ching推你個名?
ngt狗冇一個無辜
件事爆出黎之前佢會唔知?
包庇等於共犯 佢有份當宿舍係炮房 咁都唔關佢事?
Ching好搶口
判你老母閪個斷咩
係咪要比人貼埋露西圖先識分析?
乜撚野出唒名團愛 包庇等於共犯
何況佢唔撚係共犯 係主角 係宿舍淫叫得最大聲係佢呀傻仔 你訓撚醒未呀
仲好意思自稱推佢?唔怕老母比人屌呀?
得啦得啦,RH 比番個第一你啦。

玲奈被畢業之後去左睇乃
係呢2年先睇返多D SKE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞