NGT48討論區第83回:「平反馬可,結束今村專政」「今村悅朗,出賣同黨」!!

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

さっしー
今村:營運做嘢唔使你教
大佬好波
指皇
指皇:收皮啦垃圾本皇畢業都要幫你執屎
指原都搞緊隊聲優啦
搞得好既話坐埋佢個位都得呀
=LOVE好似直程係佢produce?
好似歌詞都係佢寫
=love好似主力
指原炮都出埋黎
就知營運真係鳩到一個點
果然指皇真係好有王者風範
各位巴打大家早,又係我大米癲佬老納

好在呢兩日放假番左東京,早上有時間睇下新聞。 頭先睇日tv早上新聞節目スッキリ。 已經帶風向開始講有闇mb出賣其他mb個人私隱,仲真係搵左知名律師去討論呢件事既嚴重性。由尋日輕輕咁講6分鐘大幅增加至今日既14分鐘。 足足成節討論時間,可見日tv對事件既關注性

肥秋同白頭佬俾傳媒咬住唔放鳥,快還馬紅紅一個公道。

ps。日tv正是akbingo播放所屬電視台

https://youtu.be/ZkBUt0zS2Xk
https://youtu.be/rqXF7tYwOv0

富士台早上新聞節目都詳細分析成件事鳥,仲引用埋指原清晨既twitter。 仲整埋圖幫大家理解成件事

睇黎闇mb被公佈既日子不遠鳥
首先向大家報告山口真帆被害的暴力事件。
去年12月,2名自稱是粉絲的男子闖入山口真帆的自家大門,將其逮捕。新潟警察署對該案件進行了調查,NGT48劇場支配人今村也對新潟警察署給予了最大限度的協助。
除此之外,雖不是執行者,但運營方確認另外一名參與的男性也是粉絲。

另外,在成員的關聯性方面,一名成員在路上被男人搭話,雖然不知道山口真帆的家,但確認了她告訴了她可以推測的回家時間。
作為運營繼續關於這件事的確認來。
同時,對3個男人作出小組內的公演,握手會,活動等全部不能參加的處理。

有條友突然問你個FD幾點返屋企
呀...你又ON99真係答 世界上D野就真係咁撚過癮

最撚過癮又真係有人會覺得有人信

件事過左成個月有咩會未確認好
呢句擺明同大家講唔排除我仲要被迫擠牙膏續啲續啲再擠啲料出黎,我而家戴定個頭盔先
推到 營運仆街
加藤浩次
其實道歉之後件事係比琴日朝早發酵得更大
立場已經好分明,好難再有言論去撐營運
可以準備睇唔同電視台番組圍屌
個個電視台都屌點解爆人歸家時間個個成員咩事都冇 反而要馬可先道歉
On9營運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞