男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
計埋優惠應該有4字頭
之後下半年出5G ver.
話好似用家燕moon?
到時再換
有時候我都覺得用nokia同用iphone sony 一樣
都係信仰
琴日朝早sent出去
夠膽1700先覆
之後今日再覆交比相關部門跟進
無了期繼續等
出邊部好?
我有幾塊玻璃貼淘錯左, 有冇興趣?
利申: 塊貼會浮邊
邊到睇?
8.1 買得過?
想買出返部黎粗用
唔打機for通訊only
7plus定8.1比較好
去胃信睇見7plus做緊2688
8.1做緊3000幾
殊途同歸
8.1 有無S D。card 送
早一批有128gb SD

有新買新
話晒7 plus 出睹已10個月
而且8.1 相機好啲
有 ois,質素超班

而7plus. 有廣角
thanks ching
聽日再去睇睇先
我都掙扎緊買 7plus, 8.1定 X7做孝子機好啲
雖然行貨有保養好啲
但又怕 64G唔夠佢用
8.1 有128GB micro SD卡送
新版 android os有無 dual apps 玩?
dual whatsapp , wechat 正常嗎

好多年無買android機 , 請教下
最近有無人發現到部分無得直接揀日文UI既型號都有得揀日文呢

應該呢排d firmware更新會開返日文項目出嚟,至少我部6.1 plus就有啦
いいですね
因為人喺做決策時係會加入個人情感,呢啲個人情感就係所謂信仰
嗰啲乜嘢買支那純粹因為平、CP值高之類,講到好似好理性咁,其實入面大部份都係個人情感因素

經濟學獎得主說人類理性有限,我們都活在「不理性」中而不自知?
https://theinitium.com/roundtable/20171010-roundtable-lifestyle-irrationality-in-life/
我就因為信念而拒絕用支那機,三叔/Sony/LG都用過就係唔用支那牌子
想問下nokia 8.1 其實有冇vowifi? 如有係邊度開?用緊1010, 之前用s7 o係有的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞