男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
要熄左wifi 用唔到就用mobile data 既 setting
有lockscreen notification時個mon唔著,有冇得set,定又要down app
同埋點解有d app有d字係簡體,好似cam入面慢動作個慢字,bug?

繁體喎

up多咗
顯示-->環境通知
RUMORS: NOKIA 9 PUREVIEW CAMERA MODULES ARE ALL THE SAME RESOLUTION + MORE DETAILS ABOUT MEMORY CONFIGURATIONS, US AVAILABILITY

https://nokiamob.net/2019/02/13/rumors-nokia-9-pureview-camera-modules-are-all-the-same-resolution-more-details-about-memory-configurationsrumors-nokia-9-pureview-camera-modules-are-all-the-same-resolution-more-details-about-memo/

5個鏡嘅像素會一樣,可能可以同一時間合併相片推高像素
會有兩個spec 4+64 同 6+128,或會以平啲價錢喺亞洲同東歐國家出4+64,6+128會喺俄羅斯同美國上,或者想留返空間俾今年中或尾出嘅855版上最高階
屌那星,等咁耐佢俾部4+64俾我有撚用?
所以真係要屌佢老母到香港發佈,等咁耐佢夠膽出4+64?
ram少兩GB我當你跟pixel風,但你storage唔撚係出64GB掛,8s都有128啦,你少成半喎
pie,我唔知點解係嗰個字係簡體,同埋我唔係寫"縮時攝影",係"廷時攝影"
都係唔得,正常收到message個mon會自動著.但我notification係有,但mon冇著,要自己開著個mon先睇到
nokia 8.1 邊隻gcam 最好
用緊個隻自拍差到呢
安全性和位置-->螢幕鎖定偏好設定
6+64
到時死多次都唔好問點解
岩岩update左冇事了
如9係4+64
但賣3000中
我又覺冇問題
點會3000中
I have a dream
我對呢部機budget6000內,但都唔知得唔得
z5p粒電就打柴
想買8.1 plus
又唔知幾時出
定而家出8.1 好

主要鍾意8.1 plus個樣
多過8.1
問水晶球
有8.1 plus個樣咩
有未來人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞