男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
話說之前有位ching係蘇寧網店買左8.1
貨到左未?
落單果時寫預計星期二送,蘇寧星期一打過黎話要係門市拎貨先送貨遲多幾日
淘佬應該行中國rom同埋無android one?
好似之前有巴打出左POST教點刷國際ROM
$1588都貴
一定
gcam 係咪無防手震? 影極都係震
緊係貴啦 其他地方都唔洗1千港紙 好似8.1同7X咁 香港係貴多500以上 當香港人水魚
好似一時時,我都係時震時唔震
求8s pie用到既gcam
香港物價不嬲貴過人一個double嘅啦,都唔係乜嘢新奇事喎,例如一杯珍珠奶茶香港賣$30,台灣賣$15
再加上香港唔似台灣同支那咁興用網店,換句話講就係要俾佣零售商先肯幫你sell機
都仲未計俾得高宣傳費先會將你部機放喺顯眼位置,好似屎為咁成兩排試機位都係佢嘅咁
算喇,你冇藥醫架喇
有冇人知8.1 個whatsap 相機 白平衡問題點解決??
hi怨婦
好日唔入黎,一入黎就見你荼毒其他人
忍唔住岀聲
有無清洗apps推介,定佢本身個個都夠用,clean master ok? thanks
唔啱意見就叫荼毒人?
唔怪得咁大怨氣啦
thanks
聽落去好合理 但事實就係剝削香港消費者你幫商家搵好多原因把撚
我唔係幫商家搵原因,而係香港客觀事實係咁,或者咁講香港喺呢方面真係好撚落後,台灣同支那可以做到咁平好大程度都係喺呢方面嘅promotion慳咗唔少。之前我喺台灣pchome買嘢,朝早落訂,下午就送到嚟門口

如果想買嘢平啲就係要跳過實體零售商呢一步,做自己網店或主力網店商銷售,好多機嚟到香港點解硬係貴啲就係因為傳統三大電器公司控制個市場,控制埋消費者揀機嘅意向。班廢中以前就話***影相好,而家就話屎為影相好,屌佢哋未又係聽sales講乜佢信乜

公司財雄勢大嘅唔使將promotion嘅錢轉嫁消費者囉,細嘅未要囉。唔聽零售商話搞自己網店嘅未好似牙石咁放去角落囉,而家牙石未跪低,將自己個網店都半收皮埋
同意
利申:買牙石notebook,上美森買平2k
牙石好似仲係全球保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞