男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
感謝
但巴打佢有冇email覆你定直接有sms叫你拎
唔撚好信佢張維修單
我比個cs玩左兩次上去
最好都係日日打電話問
唔得可以學其他巴打send email上去投訴
頭先打左三次都冇人聽過 咁一陣再打
打咁多次都線路繁忙
我都打左不下10次
打到嘅時間係放工時間5點幾
之後比佢hea9我
咁嘅樣下次都係唔會再買nokia
我就當自己第一次 上去問候下佢地

網上查詢又冇 電話又打唔通
https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/GCam_6.1.021_N7P_test2.1.apk

GCam_6.1.021_N7P_test2.1.apk (back.rider, 2019-01-02)
Nokia 7 plus 最新既Gcam
night mode 合成好快
3 上台出8.1 送128+64 sd card + 3.1plus
半買半送
直接 SMS
佢 EMAIL 覆我都係話冇辦法都係要等2星期
但過左兩日就收到 SMS 話拎得
拎左機 佢同我換左老母
http://3c.ltn.com.tw/m/news/35502

Android 手機將漲價?Google 傳對中國品牌收費或將結束免費時代
GPS差左好多,特別係室內出室外,等好耐先定到位,方向calibrate完都成日亂曬
另外ok google冇反應
same problems
hmd應該冇諗住fix
唔用淘寶嘅話係邊度可以買到7Plus嘅Mon貼 行過好多間舖都話冇
我都放棄左痴moon 貼
福仁行上一層有間幾冷門都有
而且貴又伏
7 plus 試過4-5塊 最後都係唔痴moon 貼
7 plus
玻璃貼有白邊
最後,轉水凝貼了
換完老母部7 plus 多30日保養

睇返我之前張sim 卡都唔係好厚 佢係我面前試左4-5次都冇事

最後都係叫佢唔洗再試拎張sim卡出嚟算
唔洗痴啦 電話係消耗品嚟 我已經睇化左
部9仔好似都係5千蚊, 屌得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞