男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
做咗後邊份ICT卷應該有答案

Nokia 堆android pne都比到真原生android 過你
係有...部7+九月開始話測試9.0,到十二月先有,重要update完2.4G wifi完全連唔到,5G wifi就算連連到都lag到PK,到今個月先致搞返掂,又遲又bug...
我諗真係太多機搞到佢搞唔切啲機嘅debug,希望今年好啲
Vol up + Power
Shutdown

或長按 power
搞掂咗 去recovery mode到洗咗機
部電話冇端端搞成咁都有
全部 nexus pixel Android one 機都係咁

Vol up + power 就係 recovery mode
好多人唔小心入咗去
唔識出返嚟
佢Vol up + power 之後仲要禁vol down一陣 唔係嘅話佢就卡上面個畫面
用開小熊
小熊堅好用
佢殺app殺得咁狠,但又容許主流app入白名單防止被殺
即係主流app嘅信用較好所以咁做,個目的係唔係想防止一啲三流app喺背後偷資料?
小熊未被收購前就好用,收購左之後頂唔順轉左小鴨
竟然偷偷裝大陸垃圾app,對Nokia好失望

都係親生仔最好
我喺佢未收購前就已經買咗無廣告版,用到而家都唔錯
完全無晒啲垃圾電話同詐騙電話
但就feel唔到收購前後有咩分別
evenwell係台灣嘅...
屏下指紋 非m額
但係小熊而家係咪要default佢做通話app先可以直接cut線 升咗9之後佢冇幫我cut線我del咗
有冇放佢入白名單?
我冇加落黑名單
咁應該真係要default佢做通話app先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞