男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
咁我應該等motorola p40
6.2 用 632真係唔夠用
9咁多個鏡頭我又麻麻
求各位清指教

小弟買左部 x5, 用 google play installer, 怎次裝第一個 item : google 服務框架,就話: 未能安裝更新應用程式。

之後停左,後面所有套件都裝唔到。

想問可以點裝?
部機本身好似有Google服務框架,直接係內置個應用商店下載Google Play就用得
謝謝。

其實我想裝埋 google 個批 software (map, gmail, calender sync, contact sync)

要一個一個裝?
App應該要逐個裝
sync好似可以係設定登入Google
或者直接刷國際版
8 sirocco 得唔得?

7+更新咗1月patch之後
成日detect唔到wifi

之前都冇嘢㗎
個wifi自從上年10月一向都唔掂
12月呢個bug 到1月都仲未fix, 真係世界級
手痕熄咗wifi

依家連唔到,連搵都搵唔到
屌你老母

要認真考慮下部仲會唔會係Nokia
屌你班印度人唔用wifi嘅咩
點解可以唔撚fix
8.1啦,7.1嚿電唔夠
唔撚fix bug既update ,每個月update 有撚用咩
早知唔撚update
由初初既月頭update 變到拖到月尾update
8.1囉
爭幾百蚊但勁好多
8S 上左pie之後唔識用3G/4G定位
只可以用WiFi or GPS
佢地好似當左冇事咁
Android One 仲渣過自己刷 lineageOS
5.1plus咪即係X5,淘寶賣緊千零港紙
垃圾nokia我宜家有update都上黎睇定啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞