男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
想問下買俾屋企人 6.1 好冇? 電快唔快用晒, 影相係咪普普通通?

平時會whatsapp, 影相, youtube, fb
部8.1 狂炒藍芽
com.android.bluetooth msg 都出埋
間唔中會炒設定
唔覺有fix到指南針喎
巴打用app試
今日整爆左部XZP即刻買左NOKIA 8.1
想問下有無上下分屏? 唔知點解我用唔到
長㩒個app icon

MWC或者無6.2,專注nokia 9 pureview
RUMORS: NOKIA 6.2 WITH PUNCH HOLE DISPLAY MIGHT NOT COME TO MWC19
https://nokiamob.net/2019/02/21/rumors-nokia-6-2-with-punch-hole-display-might-not-come-to-mwc19/

今次唔好又撚班記者啦,預就預咗845,係希望個相機可以一野打巢屎為
呢間仆街成撚日借nokia個名欺世盜名,明明pureview幾個主腦都無去屎為,佢就呃鳩人話買咗pureview條team
lock一lock部機就得
NOKIA 6 升左 9.0 之後最唔慣 NOTIFY BAR 得返一個點
nokia6升左9 個指紋壞左
我就咁開Google map試,見方向冇問題
點都唔用支那機,幾勁都係咁話,唔想拎部機出嚟有陣大陸同cheap味
有無巴打上過去 CS 換過 Mon?

前幾日跌爆咗部 8 仔
Sony 和 Light 合作研發多鏡頭智慧型手機
https://chinese.engadget.com/2019/02/21/sony-light-partnership-smartphone-cameras/

唔知9 pureview係唔係就係第一部
我google map試都係冇fix,同之前一樣不定時反方向,calibrate完都冇用
sony錄影就得,影相好差
sony硬件就得,軟件好差
sony日拍就得,夜拍好差
。。。
用左一日 覺得個usb頭有少少鬆
xz2 premium好咗好多啦
一洗頹風
n6都有pie了
想入會
呢個Sony應該唔係Sony mobile
唔係sony mobile嘅話,更加大機會用落其他廠嘅機度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞