男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

不過行貨多一年保
用8.1同X7做例子,8.1有NFC,有香港一年保,你唔需要嘅話自然覺得8.1貴。其實冇話水魚唔水魚,歐洲仲貴過香港唔通又話當歐洲人水魚?
睇到諗左諗轉過頭已經賣哂
係香港貴過台灣好多果下唔服
宜家距離細咗,台灣都要$2500,香港細舖有D都做緊(不過要防係水扮行)
等3月出埋新機再睇下囉
有冇6.1p用緊GCam? 係咪影相靚D?
部 7 plus突然40度,乜都冇開 有冇問題?
仲未
咁你可以去台灣買,順便去旅行
頂你個肺 8.1 19Jan patch 壓線啱啱先出
67.xMB
有無巴打用2樓個8.1 fully work GCam唔work?
如果淨清垃圾既,可以用 HTC Boost+ 或者 CCleaner, 沒有其他
有冇巴打用gcam一轉night sight就會卡咗係到
但用正常mode又冇事
(轉帖)"2018 手機出貨量成績表:ps:據Counterpoint 數據顯示,HMD、也就是 Nokia 在 2018 年繼續有好成積,出貨量大增 126%,並成為第 9 大智能手機廠商...
http://www.ringhk.com/news/2018-%E6%89%8B%E6%A9%9F%E5%87%BA%E8%B2%A8%E9%87%8F%E6%88%90%E7%B8%BE%E8%A1%A8-%E8%8F%AF%E7%82%BA%E8%83%BD%E5%90%A6%E8%B6%85%E8%B6%8A%E8%98%8B%E6%9E%9C
如果唔係nokia個嘜頭加蔡司認證都唔知有無呢個出貨量

下年有5g機都可能買nokia,希望唔好咁多bug
由成個巿場收皮入返十大
HMD係有d計
唔話話佢呃機海呃出貨量
wp時期唔機海咩?咪都係摺埋
wp好有誠意
今日買左部8.1 比老母, 想問下巴打們desktop 上個google bar 有冇得remove? 想拖走佢都拖唔到 明明之前比老豆個部7plus 都可以remove 左佢
諗緊出7.1定7plus好

想問入手左7plus既巴打,6寸mon其實係咪單手用唔到。。個人唔鐘意太大部機
唔通我記錯左7+可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞