男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
我買8.1嘅話都只會用玻璃貼,我部V10都冇用過套,未試過跌爛
玻璃背易冼手
X7上到PIE了, 今晚再試GCAM
7plus pie耗電問題幾時改善?
有網友係度教過我, 所以試完返呢邊講番先,

NOKIA X7上左PIE後, 用以下網址, https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/
GCAM呢個版本: MGC_6.1.021_F1_V2b_plus3
係WORK嘅, 暫時都未彈過APP, 另外之前SAVE唔到圖嘅問題, 係YOUTUBE搵到解決方法:
https://www.youtube.com/watch?v=jQ29ik7_KE4

再次多謝 李逍遙 師兄!
百記
NOKIA
6.1+ 1688
3.1+ 1388
7.1 2088
8.1表示出廠就係PIE
今日終於拎得番部6·1p
22號開始等到呢
想買8.1比老母比佢影下相玩下on9 game
有冇伏呢?
點解上左pie好似食電左
伯母對nokia咩印象
8.1 最頂個時間同最底個bar 係咪無得整走?

同埋1有關無咩天氣app 推介? 想放home page 到 隻隻都得4x2,4x3 一係就大陸app sosad
香港天文台
岩岩先知原來有得拉長 sosad 唔該巴打
有冇巴打換過mon
係維修中心整大概要幾錢到?
乜都冇做過 , 鏡頭裡面玻璃就裂咗
爸打邊部機呀? 咁脆弱?
nokia 8.1

唉屌, 就咁放褲袋冇嘢磨到都咁
我8仔換過,要第2日先有得攞返
巴打你整左幾錢?
屌想換機
但8.1又64gb唔夠用 我要用雙sim佢送幾大sd卡比我都無用
x7有128gb但無保養又無nfc

屌可唔可以有部8.1 128gb呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞