男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
寧願買京x買x7都唔去先達買
試下disable Google Play services位置權限,再enable番
頭先將個地圖解除安裝更新,再reinstall就得返
thx
Google map 問題,之前都有呢個問題 唔關 電話事
update乜嘢
同樣都係Snapdragon 710,大家會揀返Nokia 8.1 定係三叔 A8s?
我考慮緊換邊部好啲
睇你要唔要smart octopus
平時用手機嚟做少少文書嘢同上網睇片,甚少打機。
唔常會用部機影相,或者之後到時真係揀咗nokia 8.1可能會試吓用埋g-cam影吓相,見大家講到咁犀利
對我嚟講最重要係續航力,我對上部機食電食到傻咗咁
咁應該揀邊部?
A8s啲人話個支那mon唔係咁好
影相又好一般
用支那mon?真唔真啊
***自己做mon用對家供應商咁得意?
點會用大陸野 就算唔夠貨佢都同lg拎啦
話係京東方出品
咁即係揀Nokia 8.1 定係 三叔 A8s 好
有咩咁出其,計過條數成本平過自己造咪買現成。
出奇
我個人就唔多鍾意三叔,裝咗太多自家嘢。除非宜家轉咗,我以前經驗就係咁。
但以續航力嚟講邊部強啲? 我自己著重粒電多啲。
三叔就肯定無Nokia 8.1個Android One咁乾淨。
但佢個自家app "bixby" 好唔好用?
無嘢喇,自膠
Samsung A8s型號太低無bixby
都係問返續航力邊部強啲?
邊部啲bug多啲?我見樓上好多巴打都話Nokia好多小bug,不痛但就好癢咁款
雖然我都知三叔喺bug方面都唔會好得去邊
個wifi正一打靶仔
其實講嚟講去都係得7p有事,8s,6.1p都無嘢
如果真係做到咁爛嘅,應該就唔止7p出事

間中會忽然咁樣 要熄mon 再著就無事
8仔俾佢冼到應一應,應該唔會再買Nokia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞