男人的浪漫(19)Nokia Connecting People

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
啱啱check到CSL淨機價已經$2998,掉轉送200 Club積分
https://www.hkcsl.com/tc/standalone-handset-price/
月底係咪有發佈會
請問有冇支g cam link, 置頂嗰個好似用唔到
同求 Nokia 8.1
似係n9
幾個可能性啦
1. 純擺喺度
2. 用kaios嘅n9復刻
3. 復活用緊meego嘅n9,裝成個Google services入去
4. 用sailfish os嘅n9復刻(因為之前都有記者問過hmd會唔會同jolla合作,但當時hmd話啱啱起步階段,想專注同google及kaios嘅合作多啲
XDA GCAM NOKIA 8.1
有搵過,但有幾個版本,有無ching 分享下
8s升咗pie之後
WhatsApp send唔到location比friend

大家有無同樣問題?
7 Plus幾時先有1月更新呀
鴨記有
8.1 gcam 有無巴打有link?
新入手
嘩大佬又唔係咩大更新,洗唔洗咁心急
以為排檔無剩去黃金果頭添

請教各位 我用gboard 無乜set 過任何嘢 點解打d 英文咁怪 o字上面有 符號
打速成一打第二隻字 就會第一個碼係速成碼 第二個碼變返英文

求各位巴打賜教 用iphone 太耐 唔記得晒android 點set
另外 想問有無d 好用嘅中英混合鍵盤推介 我打速成
wifi有問題吖嘛
The Club 8.1 已經失蹤
你地有冇試過8.1開 GCAM 有時會自己變左另外一個版本?
原本我個gcam冇鏡頭模糊呢個 mode , 有次一開無啦啦見到有
但隔左一陣再開又變返正常版本
好不安 點解Nokia機咁多問題
仲等緊8.1 plus
試下將gboard語言set做英文英國睇下得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞