蘋果廣告製作公司 (6)

1001 回覆
59 Like 18 Dislike
我覺得好大機會係收訊息既人呢十幾年(以上)都仲係坐緊
所以個廣告九成一樣
如果唔係無必要用近乎一模一樣既廣告
因為變左廣告內容果個人就唔知係訊息
而文字有變應該都係訊息,不過大體既行動佢地一早傾左

有人話同沙士有關,但係應該唔關事
一黎sars係全世界爆發,香港雖然中招但係對比外國傷亡唔算嚴重
二黎要傳呢d訊息根本唔洗落廣告咁煩,eg播完呢個廣告之後有類似sars既野,咁點建我唔直接whatapp個班友?

再正常d咁諗,可能只係google新既請人方法
解到呢個迷就請,咁亦都乎合到大台唔准人提(唔俾人知請緊人),但係人地報導又可以跟住報
我覺得你個睇法幾好,可能係一個著重智慧同解迷能力嘅大型機構請人廣告。
咁請咩人
解謎師?
當然香港唔係美國,但唔排除有公司抄咗Google , Amazon 佢哋嘅請人方式。

上面講 google 條友都知道,google 係整過類似嘅野嚟請人,你解到就請你。

google整過類似嘅野黎請人? source呢?無source喺到鳩噏

大帥哥完咗之後係荷里活有個大老千 1月11號播
講賭錢 似乎係唔關事
守護神果套2月先完 雖然唔知之後播乜 但冇理由2個月之前就喺度宣傳
國王遊戲
如果佢暗示病毒既話
反而驚係前幾個月大陸其實爆左羊炭疽菌!!!會人傳人 死亡率好高 不過一早俾大陸禁哂冇人提
嘩屌
香港冇乜人講既
係咪準備買樓啦可以
堅定流
因為呢個廣告搞到我訓唔著
又起身追post
係今日改左
好似唔係個客要求
新料?
More
感覺毒果 得罪人 可能比人攪
一定要規律咁播?
如果尋日全日唔播都唔代表d乜
摩牙摩牙
有巴打話晏晝有一次

有冇人確認到
大紀元唔係同法x攻有關咩?
法論x成日散播唱衰中共既亂黎fake news
但羊炭疽係真
傳人都係真
唔知真係定假膠
琴日夜晚九點半都有個話見到
明明無廣告時段
冇追post,只係一個廣告都可以搞咁撚多野出黎,係米得連登仔得閒冇屎嘔先會
我係今日放假,親眼睇到架
屌,又眼訓
希望唔好訓訓下又比個廣告整醒
仆街廣告搞到我失眠
(自細疑神疑鬼大
講起屯門放煙花
上兩個星期唔記得邊日夜晚大概9點幾
落街散步咁岩見到
天水圍北有人放左勁短暫既煙花仔
當時我記得我係望向濕地公園方向
係平時睇既煙花樣但超細規模
望到呆撚左之後想攞電話出黎錄都已經停左
大概三十秒內啦
我個陣心諗係咪入面流浮山唔知慶祝咩放煙花
因為佢地間唔中都會燒下炮仗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞