蘋果廣告製作公司 (6)

1001 回覆
59 Like 18 Dislike
一梯一伙架
我都認同

按照播放時段看,25-26號係公衆假期,證券行、企業高層都有假放,黃金檔應該會開下電視睇下聽下,容易接收信息。

平日證券企業等8-9點都未必收,10-11或更晚才可能有空間睇下電視,於是廣告就係嗰時播

你地今晚加油 聽朝佢地未開諗住去各位巴打記得搵啲野遮塊面
認真,點用?
認真,點用?
唔係想排除呢個可能
但係尋日香港個市冇追到環球跌幅
證券行應該未拋貨
單嘢揚咗,相關人士著晒草
但講證券行會有兩個疑問,點解要用電視唔用wechat果類,其實有大把方法傳播資訊會更方便簡單。二就係點解釋03年個蘋果電影廣告?
成棟大廈唯一同廣告製作有關嘅係19樓係有一間叫「製作部有限公司」
上網check過下,屬於小型公司,創立年份同周創發廣告公司係同一年,不過相信暫時係無關。
利申港島撚,今日會去望望,得閑嘅會過埋九龍灣睇下嘉耀有無咩野查到。
巴打 如果要人陪可以出聲
有心
不過我估如果個廣告真係咁鬼
流一出黎嘅線索好都可能只係煙幕
應該未至於會好似當年柚木巴打當年查長洲單野查咁危險
可唔可以講番當年咩事

簡單黎講
6月11日 : 長洲發現浮屍 
7月6日 :有巴打開帖討論案件 
7月12日 :柚木留下了佢第一個留言 
7月13日 :柚木提出了7月18日自己去長州考察的建議 
7月15日 :柚木沒有再在post中留言 
7月17日 :柚木貼出bam圖,改名為自爆退出高登 
7月17日之後:柚木自此沒再出現於高登

放心

個廣告都唔係25先有,俾暗號亦不必會立即有事應驗

總之可以密切觀察下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞