蘋果廣告製作公司 (6)

1001 回覆
59 Like 18 Dislike
第三點唔好得個講
咁你嘅聯想咪就係咁囉
人哋個邏輯係點都想理
你0歳開始讀小學?
如果用依個角度去諗
當年係一條片,片中有幾段煙花片
今次係2/3段片,片中一條煙花片(上次既第一條)狂loop,解唔解到d野?
屌識人97出世,佢真係幼稚園小學中學都因為一d大單野取消行畢業禮
好撚心寒
屌 計錯數
利申 97
03係幼稚園畢業 講錯左
仲記得當年因爲豬流感 小學最後個科數唔洗考就畢業 禮都無行
好驚大學畢業又唔知有咩疫情爆發
TBB都靠呢個廣告黎谷收視?
Exact7ly
豬又話有 豬瘟
雞鴨有 H7N4
牛羊有 牛羊炭疽

全部都係今年8,9月大爆發 正值中美貿易最 熾熱之際。 中共最興冚住事件 好似當年沙士咁 而家12月尾接近流感高峰 睇黎差唔多

伸脷 前幾日燒野食 又雞又豬牛 而且咳咳地 可能中招了
09年果度取消咗TSA
我頂你個肺俾你班教畜壓迫咗咁多年先唔使考
蘋果
煙花

呢兩樣先係暗號關鍵
又當正你會發生,你又避到咩?番工番學醒啦喂
Tom Marvolo Riddle--->

I am Lord Voldemort
昨晚又在深夜播了一次(希望係至少)

其實,我係2x 號深夜睇 義不容情 時已見過呢段廣告,嗰時好深刻,以為重播舊劇連舊廣告都播埋。點知25號晚就爆出黃金檔都有播。

有冇行內人或知道嘅可以解釋下,會否有廣告plan係會係紅日播黃金檔,而平日就播返原設時間?

一直跟post似乎冇巴絲同我一樣係25號前2x 號晚已經見過?
近日 開成六個po 望左幾望
深深明白 咩叫穿鑿附會,
迷信係好可怕既一件事
琴晚都有播
班撚樣講既野 全部都無Prove
看似好多sources 道理重重 ,
實則只係集體創作大會
陰毛論咁多年都係咁 當年2012
全世界都幾千萬人講 最後
係11點幾個次
high level reply, salute.
我係25號前已睇過

深夜時分,義不容情廣告時段

嗰集應該係周海媚同黃日華分手後有次應酬時咁岩去左黃日華個麵檔

再唔係就係雲姨係麵檔暈底嗰集

因為我最近只看了這兩集
睇完個post 唔怪得地平論都有人會信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞