[選項風氣][武俠] 鳩寫 穿越到武俠世界 (2)

1001 回覆
81 Like 3 Dislike
http://lih.kg/EjdiOU
講明先
啱啱先係果到講完樓主你壞話
你下次講到條友CAT GIRL咁你睇下仲有冇人敢收
放心 好快到主角撚人
主角光環 靚女磁石
Btw 巴打覺得開頭ok已經好感動
希望跟住落黎個故事發展你都會覺得唔錯
留意返
樓主半個月前都咁講過一次
唔知點形容
最近半個月係咁溝悔兒
好似夾硬想推佢上女主咁
但佢性格又唔係話好引人鐘意果隻喎
有咁耐咩 今次真係快架啦
呢樣唔會 我保證會係選項帶動女主
agger
我估係樓豬你有準備過先開post
前期d野有底蘊支撐睇落幾好
去到最近應該係儲備用哂要日日趕出嚟?
呢樣唔否認 前期個大綱係實在好多
呢排中段個故事發展寫得有些許急
而家會好轉番
同埋初初起手寫個陣放緊大假 而家返番工
—A—

「抱歉,正如你所說,我們才剛相識,帶你上路難免...」我答道,然而商軾星打斷了我的話,說道「不要緊,我都明白你的意思,不過我怕其他的弟子會來找麻煩...。」
我問道「找麻煩?」
商軾星即揮揮手,說道「算了,沒事的,我先走了。」
話畢,商軾星轉身便離開了廣場不見蹤影了。
悔兒說道「真是個怪人,幸好送走他了。」

我們在廣場多逛了一下,看一下四周的商販有沒有特別的。

眼前有兩間比較特別的販子...

A. 玉石販子
B. 西洋玩意販子
呢d連載嘅通病

不過段悔真係慘
佢呢種比較多互動的性格應該放係前面你有心有力果時寫
如意呢種溫婉內斂d嘅你搵一章詳細d寫佢之後略寫就得
只可以話係樓主你計數計到自己係寫連載而唔係直接出書個差異
段悔個性格本身都預唔係個個buy
不過睇番轉頭有d位我都覺得寫得唔夠
不過落左筆就繼續去先 有下個故就會再改善下
最快解決方法
貼d靚女相當人設圖引班咸濕仔支持佢
咁啱呢個post又冇乜gay佬

我腦海既悔兒設想圖
要少布d
A 買粒神石
搵唔到
之前答過 如意似天使萌
瘦既靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞