十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
樓主加油
孔子加油
弊在個故有唔止一個作者,但係劇情同文筆又可以完美咁接合,呢吓嘢先得人驚
你選擇了「扮鴨仔跳」。

你不斷告誡自己:「阿俊,你一定要堅持住。」為了日後美好幸福的校園生活,你甘之如飴。

面對Ceci與Amy的問題,你選擇不作解釋,你以鴨仔跳的方式向前移動,試圖逃出人們的視線。

你每向前跳一步,Ceci便跟著走一步,她走到面前烏低身,將手放在你額頭上,一臉膽心的樣子說:「死喇Amy,阿俊佢係咪著bra著到痴咗線?」

你冷汗直流,好像演不下去了,快要堅持不住了。

這時候Adan的聲音出現了,他拿著任務紙說:「唔係喎,原來有個bonus task係要兔仔跳住行街。」

Ceci聞言又開始「病發」,又是一掌向你拍來,說:「哈哈哈⋯⋯你真係痴線㗎,本身兔仔跳已經尷㗎啦,你仲要著住胸圍跳。」

Sixty-eight內外都充滿了快活的空氣。

Adan繼續看著任務紙說:「好啦,事不宜遲,我地嗱嗱林去下一個check point啦。」

你不太清楚現在是甚麼情況,但你意識到自己好像被Adan救了一命。眾人走出Sixty-eight後,你走到Adan身後抱著他,靜靜雞說:「Daddy,多謝你啊!」

Adan:「!?」

而接下來的任務是要前往公園行石樁路,石樁路任務分為單人任務與合作任務,你選擇進行

1.單人挑戰
2.合作挑戰
1.單人挑戰
2.合作挑戰
合作100000%
肯定係2啦
樓主準備定出新post同埋整合一下
仆街 live左
lived
收到
今轉劇節終於正常返1次
掛住大波妹yuki!應該石春路會有佢?

你不太清楚現在是甚麼情況,但你意識到自己好像被Adan救了一命。眾人走出Sixty-eight後,你走到Adan身後抱著他,靜靜雞說:「Daddy,多謝你啊!」

Adan:「!?」

而接下來的任務是要前往公園行石樁路,石樁路任務分為單人任務與合作任務,你選擇進行

1.單人挑戰
2.合作挑戰

有愛
夜晚可以同爸爸棍撞棍了
走到面前烏低身 唔知睇到啲咩呢
Live左
我都想知
daddy
眾人走出Sixty-eight後,你走到Adan身後抱著他,靜靜雞說:「Daddy,今晚一齊談心!」
好掛住yuki
仆你個街 又話唔玩棍撞棍既
Lm
Live左
笑到收唔到聲
組爸
Lm
Live
G持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞