十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
有冇得玩到變基故
個故事發展有機變主角食組爸
留名睇live
呢個故真係好撚正
打倒狗公
好正
加油 幾好睇
Gchi
痴撚線故
G持
希望可以keep住痴線
如果d option一直揀晒掌上壓 到最後會唔會好打到仆街?
live咗
Live-ed
屌你梗係1啦,識唔識架,四大淫soc啊
你選擇支持組女著M size。

「八月天氣咁熱,著得鬆身少少冇咁辛苦阿。」你望一望遠處的Yuki,堅定了意志,豈可被其他嬌嫩肉體迷惑,更何況Yuki的胸襟廣闊多了。「我覺得你可以問下組媽你著咩size好啲,畢竟我哋男嘅都唔太清楚。」

「咁⋯我去問下Amy組媽先。」靚女組女聞言,以眼神報以感激,然後急步走向 Amy。

此地只剩下狗公丁神、狗公Kel和你,啊俊。你以勝利者的姿態看著前方兩隻人形狗,嘴角微微抽動。你覺得自己是正義的使者,道德的化身。丁神和狗Kel只能帶著憤怒望著你,忽爾,兩人相視一笑,似乎想到了甚麼。

Jason如毒蛇般陰冷的聲音在你耳畔響起:「細路,入到camp我地兩個慢~慢~教你做人。」你只覺得一陣陰寒,馬上縮回毒撚組爸身旁。

此時靚女組女已經換好了camp tee,挽著組媽Amy的手出來。她一看見你馬上跟你道謝:「啊俊,啱啱唔該你啊,如果唔係我都唔知點算。我叫Ceci啊。」

「唔洗客氣,好少事姐。」你謙虛了一番,但內心已差不多高潮,一個漂亮囡囡居然知道你的名字。Ceci個子還是挺高的,比你和Yuki還要高,大概168左右,鬆身的camp tee下是一條牛仔短褲,一雙長腿更是勾人心弦,被它夾著該有多爽?小俊不行了。比起Yuki的清純可愛,Ceci是健康活潑的感覺,你一看說知道她平常愛做運動。嗯,心胸略略不足,但也不是飛機停泊處。難怪那兩隻公狗食了春藥般纏著她。

「叻仔喎,攪得掂嗰兩隻狗公。」Amy也答話了,後來得知她是Yuki的roommate和好姊妹,是一個普普通通的女孩,感覺很好相處。你決定⋯

1. 問Amy關於Yuki的事
2. 和Ceci傾偈
3. 同成班人一起傾偈

P.S. 幸福賓州的練成是沒有棍撞棍和拖後庭的
1. 問Amy關於Yuki的事
2. 和Ceci傾偈
3. 同成班人一起傾偈
shit live左
live
Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞