十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
完撚咗。。
可能樓主攰到訓左
你一轉身便看到Yuki。

Yuki香汗淋漓,你從眼角一撇,只見是一名男莊員擔任Mc職位,轉瞬明白為何Yuki會臉如春桃。Yuki從地上彈起,胸前巨物不停跳動,晃得你七暈八素,不能自已。

「啊俊!」「Yuki!」

你被Yuki廣闊無邊的胸懷給擾亂了,慢了一步,輸了給她。Yuki這衰妹還跳皮的說:「輸咗有懲罰啵。」

兩個笑意淫淫的契弟向你左右兩邊走來,是 Kel狗和丁神。你在走到檯上,進入大家的視線前,心裹一陣懊悔:衰咸濕。又念及如果Yuki輸了便要被懲罰,又是一陣不忍。

你站在眾人目光下,如螻囉一般。陰濕狗丁神從oc手中搶過咪來,陰陰濕濕的說:「輸咗嘅要畀人罰跳一隻舞喎。」然後和Kelvin一起等著看你笑話。Yuki掩著口笑著走到Amy和Ceci旁,等著看你動人的舞姿。當你的視線和Yuki交錯時,她吐了吐舌,像跟你道歉,因為賣了你豬仔般,然後做了個小小的加氣手勢。你頓時充滿力量。

情勢險峻,決不能在囡囡面前失了威風,你決定跳

1. 咩姑咩姑fire
2. 活力健康操
3. 光速今天舞
1. 咩姑咩姑fire
2. 活力健康操
3. 光速今天舞
聽日考試,淨係溫咗三課
1.埋大咩菇咩菇
同上後面d equation同graph 全部唔識
係咪放棄咗
大家溫書要加油。
保x局訓練營咩
一定係3
長追書包一定收蚊 追文只係打發時間
等等會有另一位兄弟接手
多謝咁多位巴士支持
メグメグ☆ファイアーエンドレスナイト
live 左
其實日頭可唔可以skip 直衝房game pub night 先有野睇
有預感 first impression 會比人all in 雞蟲啦
唔好skip啦 我諗樓主同佢個frd聽日考試先慢左出po
Skip左好似冇乜味道
有日常先可以塑造啊俊個性格同形象嘛
其實之前Ceci未出嚟,搞到對佢好唔公平
嚟緊應該係Ceci同啊俊嘅相處,到時再睇大家鍾意邊個多啲
畀個機會是絲 雖然我哋兩個鍾意Yuki多啲
其實比大家投票咁作 個角色冇咩性格形象可言
不過多啲日常 青春下係幾好嘅
Live左
好撚好睇呀!!!又有得投票揀劇情 幾創新!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞