十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
Lm
LM
LIVE
pish
LM
Pish
Strong post LM
Live咗
你好
Lm
live左
你選擇了同成班人一起傾偈。

「我哋跟住會做咩㗎?」作為一個小毒丁,對ocamp的活動無疑是嚮往的,Ceci也帶著好奇的目光望向Amy和毒撚組爸。

「如無意外跟住應該會com個cheer,然後會破冰等大家認識下,跟住食個晏就city hunt。」Amy一一向我們講解。

一聽到dem cheer,你立刻想到和盡天地風雲之聲,會煮糖水又會bj,很是尷尬。毒撚組爸見你一臉痾唔出屎的模樣,知道你在想甚麼,說:「其實我都好驚dem cheer,不過Jason,Kelvin佢哋話咩搏盡無悔、熱血嘰哩咕嚕。」毒撚組爸叫Adan,其實外表不差,只不過為人內向,見到腹肌就腳軟。

Ceci偷偷地在你耳邊跟你說:「你覺唔覺Adan望Amy嗰陣有啲暖昧?」並露出一臉做賊般的模樣,很是有趣。她口中吐出的芳蘭打在你的耳珠,有點癢,很是挑逗。

於是你馬上看看毒撚組爸,只見他隔三差五就會偷看一下Amy,好像想跟她聊天又不懂開口。

「不如我哋幫下佢手。」

「好。」你馬上答應了Ceci的要求,但你又想到你只是一條A0的可憐蟲,要甚麼幫他呢。在你和Amy決定要幫毒撚組爸手的同時,OC們也宣佈ocamp正式開始。聽完professors致詞後,com完cheer,準備玩心臟病嚟破冰,Yuki都忙完目前要做嘅嘢,入埋組玩,你了解完玩法之後已經逼不及待想要玩玩了。你一下踎,聽到MC嗌到你嘅號碼時,你見到

1. 見到Yuki
2. 見到Ceci
---------------------------------------
冇男人啊,唔使指意棍撞棍
1. 見到Yuki
2. 見到Ceci
live
屌 咁快live左
唔夠尷尬 d尷味去左邊
Live
「好。」你馬上答應了Ceci的要求,但你又想到你只是一條A0的可憐蟲,要甚麼幫他呢。在你和Ceci決定要幫毒撚組爸手的同時,OC們也宣佈ocamp正式開始。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞