十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
啱啱喺canteen 食tea 同啲friends 一齊睇緊
成班人笑到停唔撚到
Feel 到隔離枱喺度望住我哋
大叫superme相認
lmlm
求supreme狗公毒打主角劇情
樓主寫多d搞笑既愛情萌芽位
留明
留名
好正 lm
lm
superme呢
你選擇了講「組爸你今日唔著superme嘅?」

你走到Kelvin都身後,拍了拍他的膊頭說:「咦!組爸你今日唔著superme嘅?」由於Kelvin全副心神都置於漂亮組女身上,突如其來的背刺使他虎驅一震。

「咩⋯⋯咩啊,Ocamp梗係著CampTee㗎啦。」他方寸大亂,已經頓成智障。

在側邊的眼鏡組爸看見Kelvin的醜態,即刻忍不住笑。Kelvin被你會心一擊,顯然已是兵敗如山倒,決定一時退卻,但看到眼鏡組爸的恥笑,更是氣上心頭,他決定攞個尾彩。「Jason,你快啲拎Camptee比組仔女換啦,仲話組爸喎~」

你挑一了挑眉,原來這個四眼仔就是Jason,他就是在Group自我介紹時說:「咁多位BB,我係組爸Jason 」的那個Jason,他看起個斯斯文文,想不到是個衣冠禽獸。

「乖女,組仔你地著咩Size㗎?」Jason熱情地問道。

「我...我著M Size可以啦。」漂亮組女說。

「M Size會唔會太大件啊,我地件CampTee Size係有啲偏大㗎喎?」你看到了Jason瞄了一下漂亮組女的胸部,Jason只是擔心Oversize的衣服會遮蓋了漂亮組女的身材。

你深知他的真實意圖,他將自己的獸慾包裝得冠冕堂皇,而漂亮組女聽到Jason的說話後有些遲疑,看來她選M Size也是怕被狗公組爸視姦。愛美之心人人皆有,你一方面想欣賞青春肉體,另一方面又不想組女蝕底,所以你決定

1.支持組女著M size
2.支持組女著Fit size
1.支持組女著M size
2.支持組女著Fit size
原來之前開Group嗰個Post打錯咗字 ,有兩個Jason出現咗,應該係:WhatsApp,這個Ocamp群組已經展開激烈對話。
「大家好,我係你地組爸Kelvin!!」
「我係你地組媽Amy <3」
「咁多位BB,我係組爸Jason
「我係組媽⋯⋯」
「我係組爸⋯⋯」
多謝大家嘅支持,我地會盡力出多啲Post,因為之後Ocamp有好多戲肉我地想做好啲,保持返個質量,所以可能會用多少少時間寫。
溝完yuki又要溝組女,好忙
留名
到最後都係阿俊都係俾組男食左完
多謝大家嘅支持,我地會盡力出多啲Post,因為之後Ocamp有好多戲肉我地想做好啲,保持返個質量,所以可能會用多少少時間寫。
到最後都係阿俊俾組爸食左完
幾好唔錯,希望keep住唔好太正經 墨說個邊太正經己經唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞