十七歲那日不要臉,join咗個OCamp

1001 回覆
1120 Like 68 Dislike
另一位兄弟在急速打文,唔好意思啊巴打
巴打彩我考下晝
不過都要早起溫書
Live 你哋唔訓我都唔訓住了
又真係觀塘線喎
4:52 平均一分鐘我禁30下f5 過左個幾鐘 我禁左200幾下
文呢
你選擇了坐在Ceci身旁。

這是你們Ocamp組的第一餐飯,若果能在吃飯的時候與組員建立良好關係,想必這三日兩夜定會快活無邊,幸福美滿的大學生活離你不遠矣。

與朋友下課後一起去吃飯的感覺是怎樣的?你從來沒有試過,中學的你通常都是自己一個吃午飯,廁格內傳出的叉燒飯香,是你在開餐的證明。

當眾人準備入座的時候,機智的你嗅到了一絲濃烈狗公氣息。原來是狗Kel與丁神靜靜雞走到Ceci身旁,形成左右包夾之勢,看來他們想築起一道狗公圍墻,將Ceci禁錮在他們的股掌之間。

你心想,若真的如他們所願,Ceci個流心奶皇包咪渣都冇得剩?你釋放出自己毒撚的被動技能「存在抹除」,無聲無息地走到Ceci旁,在她耳邊靜靜雞說:

「不如我地等等一齊坐,傾下點樣幫Adan追Amy?」

Ceci一聽到是幫人追女仔,立即雙眼發光,興奮起來,說:「好啊!好啊!」她轉個身去挽著Amy的手臂,對Amy說:「等等飲茶嗰陣我問你啲嘢啊。」

這樣一來,狗kel與丁神的包夾之勢便被你瓦解,他們看到你與Ceci親密接觸,心中很是妒忌,卻又無可奈何。

入座後,你眼看食物還未上桌,便打算與Ceci打開話匣子,你會選擇

1. Adan與Amy的話題。
2. 你覺得我個跳咩姑咩姑fire跳成點?
3. 你喜歡孔子嗎?
1. Adan與Amy的話題。
2. 你覺得我個跳咩姑咩姑fire跳成點?
3. 你喜歡孔子嗎?
來了來了
一定要用多次
聽日考試依家仲係到追緊post
問啲咁嘅嘢真係好尷尬

加速!
應該一星期後先有西屌
樓主我問你哋

你喜歡孔子嗎
好中意樓主你地寫文嘅風格
文筆都好好
加油 我咁夜都仲等緊咖
如果聽日個科fail我屌曬你地老母

利:完左sem
我哋唔係精神病人
不過我哋兩個有啲好奇大家分唔分到邊幾篇係A寫,邊幾篇係B寫
都係嗰句,多謝大家支持,聽日考試嘅巴打加油
樓主考試加油!
屌你兩個樓主係咪roommate
分到 有條友鳩D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞