我要做車手!

1001 回覆
193 Like 27 Dislike
D
B
b
B
B
B
B
B
D
每日一篇
要令到主角冇女屌,焗佢屌架車既死氣喉
D
B
Lm
B
C
笑到pk
Btw如果溝到女就唔係女性絕緣體啦
B
「咦,係喎!點解你同你老竇個樣爭咁遠?」

慧妍擁有一把竟麗秀髮,身材纖瘦高佻,而且皮膚白皙,

跟他那個頭髮雜亂蓬鬆,身材肥絲大隻,皮膚粗糙的爸爸完全是強烈對比。

「哇...你啲問題咁尖銳嘅...?」慧妍好像有口難言。

「其實老竇年輕時都曾經係一件小鮮肉,而我老竇話我同阿媽好似樣。」

慧妍深呼吸了一口氣,還是開始向我講解。

「但係阿媽喺我好細個時就走咗,所以我都係靠相片同老竇形容黎了解自己阿媽。而且聽街坊講,自從阿媽走咗後,老竇就開始自暴自棄,除咗教車外任何野都得過且過就算,久而久之就變成宜家咁。」

「對唔住,好似問咗個唔應該問嘅問題。」

我看見慧妍越說越傷心,急忙打斷她的說話。

同時,肥雪亦手持巨無霸餐加大X2走到我們旁邊坐下。

「你地頭先傾乜?」肥雪看著略有異樣的女兒。
------------------------------------------------------------------------
A:如實回答
B:胡亂回答
C:甚麼也不答
D:叫慧妍回答
「咦,係喎!點解你同你老竇個樣爭咁遠?」

慧妍擁有一把麗秀髮,身材纖瘦高佻,而且皮膚白皙,

跟他那個頭髮雜亂蓬鬆,身材肥絲大隻,皮膚粗糙的爸爸完全是強烈對比。

「哇...你啲問題咁尖銳嘅...?」慧妍好像有口難言。

「其實老竇年輕時都曾經係一件小鮮肉,而我老竇話我同阿媽好似樣。」

慧妍深呼吸了一口氣,還是開始向我講解。

「但係阿媽喺我好細個時就走咗,所以我都係靠相片同老竇形容黎了解自己阿媽。而且聽街坊講,自從阿媽走咗後,老竇就開始自暴自棄,除咗教車外任何野都得過且過就算,久而久之就變成宜家咁。」

「對唔住,好似問咗個唔應該問嘅問題。」

我看見慧妍越說越傷心,急忙打斷她的說話。

同時,肥雪亦手持巨無霸餐加大X2走到我們旁邊坐下。

「你地頭先傾乜?」肥雪看著略有異樣的女兒。
------------------------------------------------------------------------
A:如實回答
B:胡亂回答
C:甚麼也不答
D:叫慧妍回答
B 9up
D
b
B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞