K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
入岩公司

英智都好似好想入咁
H1gr Music應該大機會啲
真係應得好好
入左aomg真係令佢變到開朗左好多
唔知點解覺得aomg同H1gr都唔會邀
雖然真係好有潛力
屌changmo唱英智首hook簡直係神來一筆英智未唱都已經就黎超過sokodomo唉mnet真係害人不淺 其實sokodomo今次首歌都幾好聽 個hook好正 佢呢次表現其實一定唔止31x分咁低

英智同yeah ugh首歌真係好好聽 上面有張圖話woo無咗憂鬱既rap 其實我都有少少同意我都係特別鍾意佢消極既style 就好似上年同vinxen嗰首歌 不過唔代表佢其他style唔好forever g持元宰bb

btw同網傳既結果調撚轉晒 睇英智既舞台嗰陣我幾撚緊張 係咁驚佢忘詞 但一開波就300票心諗:點樣包尾

youtube 見到young k首音源點擊率高過英智
https://www.youtube.com/watch?v=SIEsYNEnyrQ

김민규 (Young Kay) - HERE (Feat. VINXEN) (Prod. by CODE KUNST)

young k把聲係咪仲未好返? 好似仲沙沙地

vinxen成輯最鍾意呢首
https://www.youtube.com/watch?v=RXXraUwHNdk

schoolrapper 3 멘토들 질투! 이영지의 박재범 사랑♥ (ft. 코쿤의 사회생활) 190412 EP.8

咩黎
個人意見 今季真係比上年差好多
覺得youngji個final如果上季既話頂盡第五 featuring佔得太多 只係今年唯一有女rapper有機上final搞到佢咁受歡迎 未唱已經成班妹妹投俾佢
雖然佢唔係實力唔好 但如果佢係男人一定唔會咁大迴響 搞到成件事好女權feel 班女唔理三七二十一就投俾佢話俾全世界聽女仔都好rap得
其實係第二季kiff clan太神
表演舞台 Untell 真係好勁
咁早foul真係好可惜
首special stage其實唔係幾掂gist同kawaii好似都係咁忘詞
不過今集既歌其實都算唔錯 至少都算係最高汁既一集
啲人成日話比唔上第二季乜乜乜
屌kiff clan嗰班個人特色超曬班點比姐
Webster b
GI$T望落似係有一下唔夠氣 先有幾個字冇唱到 不過Kawaii印象中冇忘詞
不過成集嚟講啲收音都真係好差
不過sokodomo真係慘到比mnet搞到咁
首歌好sad
https://www.instagram.com/munchinthepool/p/BwO8SU4Bj6v/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fs58hyr2af6b
CLS佢唱歌超好聽
佢話下張album會有唱歌
youtube暫時未有表演片段
萬能
仆街首ready好撚正
好鍾意code kunst beat加youngji flow
btw點解會有2首歌
冠軍會出多一首
咩節目黎?
BTW唱歌好聽既RAPPER
,
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞