K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
韓網傳skdm第一
又黑箱
聽住先啦 如果真係佢第一 佢既FINAL歌又真係高汁既咁我又無妨既反正主要都係聽歌 但我會想yeah ugh贏
雖然話sokodomo實力無其他人咁好,但唔知點解佢既舞台次次都好正
同埋真心覺得Freedumb好好聽,點解音源咁差
我個人覺得佢live把聲好聽過音源
btw 仲苦苦等緊young kay 同vinxen首音源
我係youtube聽左好多次
聽親都好sad..
Tang首歌下左架無人講
咩事下架?
無留意佢嗰首好一般
btw有無detail
某段有抄襲嫌疑 下架處理
不過本身首歌一出都冇入榜 應該比人wfc
如果傳既係真 yeahugh尾二 英智包尾
鐘意英智
仲睇嘅原因
英智咁大勢都包尾不過sokodomo同tang就比人神化咗 而$iga a都係有料 所以邊個第幾都唔出奇 yeah ugh ugh
https://www.youtube.com/watch?v=-ktMWMPe3Js

Woo - SS (Feat. simon d & hoody) (Prod. by KHYO)
wonjae同changmo feat都包尾
https://www.youtube.com/watch?v=KkR6RVCgThg

[FULL ALBUM] 빈첸 (VINXEN) - 앨범 선공개곡 (사클공개곡) 전곡듣기

上個月出咗而家先留意到
illionaire傳統 勁featuring輸比賽
https://www.youtube.com/watch?v=UEF-asAHSo0

Coogie 쿠기 'Hooligans (Feat. Bill Stax)' MV

bill stax幾耐無蒲頭
之前同Cjamm一齊衰左阿嘛
唔知bill stax退出jm係咪都因為毒品
但cjamm又無退到bill stax好似剩係話專注喺atm
邊段係抄?
Btw覺得首歌開頭嘅feel好似媽咪手
睇完唔多記得details 但下架原因係咁
個韓網入面有話哂英智失誤 如果真係咁包尾都唔意外
同埋同上季一樣 每組會出一個foul左既有special stage
想睇liltachi
疑似被抄既歌 kiwi-harry styles
首bad girl好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞