K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
唔知 原來係佢黎 唔講都唔覺 把聲都似
依家先知ash island(都係慣叫做clloud)入左ambition 不過都幾夾既,佢有好大潛質果類黎,好多風格都玩到

咁睇高等2真係幫哂成班中學生入哂大label,某程度成個k hip hop應該都會紅落去
越黎越紅啦 睇佢地hiphop節目報名人數每季越黎越多
不過真係clloud好聽啲 講佢既歌 真係高等rapper個陣高汁啲
https://www.youtube.com/watch?v=TcmA6Q9d-tU

想講返cheetah之前既album 真係好高汁 唔知有無人有聽過
上季高等2報名既好似都8000幾人,真係痴線,smtm777好似係13000??但一個全部人,一個純高中生,好顛 其實成日想知無海選,咁點揀d人出黎既,好易走寶

我都覺,改名後唔係唔好,但唔會夠以前咁出,一聽就知係佢
我都想知點篩選人 不過老老實實咁多人報名 好似平時咁一個一個揀真係仲累撚過返工

ash island最近既歌/佢幫人feat 聽到佢都唔係幾認到 唔似其他人把聲特別有標誌性
咁又係,諗起曾經有個導師(唔記得邊個)話虐待評審,smtm海選評審係其中一樣世上最難頂既野
同埋 8vs10000人又真係好難頂既,仲要最後贏/入team既都勁少素人,大都係現職rapper,不過海選真係好好笑 依家都仲記得 比卡超 卡哇伊果條友

clloud時期係技巧驚艷到令人記得佢把聲,但隨住d歌麻麻,就
越黎越紅啦 睇佢地hiphop節目報名人數每季越黎越多
不過真係clloud好聽啲 講佢既歌 真係高等rapper個陣高汁啲
上季高等2報名既好似都8000幾人,真係痴線,smtm777好似係13000??但一個全部人,一個純高中生,好顛 其實成日想知無海選,咁點揀d人出黎既,好易走寶

我都覺,改名後唔係唔好,但唔會夠以前咁出,一聽就知係佢
我都想知點篩選人 不過老老實實咁多人報名 好似平時咁一個一個揀真係仲累撚過返工

ash island最近既歌/佢幫人feat 聽到佢都唔係幾認到 唔似其他人把聲特別有標誌性
咁又係,諗起曾經有個導師(唔記得邊個)話虐待評審,smtm海選評審係其中一樣世上最難頂既野
同埋 8vs10000人又真係好難頂既,仲要最後贏/入team既都勁少素人,大都係現職rapper,不過海選真係好好笑 依家都仲記得 比卡超 卡哇伊果條友

clloud時期係技巧驚艷到令人記得佢把聲,但隨住d歌麻麻,就

呢樣真 第1round最好笑就係無啦啦有一堆好古靈精怪既人
https://www.youtube.com/watch?v=SOZd_ncy7Ig

식케이(Sik-K) - ADDICT (Prod. Girlnexxtdoor) M/V

ADDICTED
https://www.youtube.com/watch?v=UC6SH6X6S4s

[Lyrics/가사] Sik-K (식케이) - xanax (Prod. Bronze) (Han_Eng)

佢依家受左咩刺激
我比較想知佢隻碟肯出未
17年話18年出 19年都未出
早一兩個月又話啲歌全部錄晒,到今日為止佢首dayfly MV都仲係未出
https://www.youtube.com/watch?v=2U1aCo1Jnu0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1TqZbiqsSoTbZC9WzJgkn09foCOGBDn5UZpkIq6BUndcxv3zx42GoWYTE

기리보이 (GIRIBOY), 김승민 (Kim Seungmin), OLNL (오르내림), HAYAKE (하야케), NO:EL (노엘) - 벽 / [DF LIVE]
https://www.youtube.com/watch?v=e5Ssr5ezhok
박준호 (PULLIK) - Livin` in the City 무법 변호사 OST Part 4 / Lawless Lawyer OST Part 4

碌碌下YOUTUBE搵到呢首歌

PULLIK係高等RAPPER2既參賽者 表現好似唔係話好突出 不過好似係某個演員(機智的監獄生活)個仔 會唔會係靠人脈先搵佢唱ost
個妝衰左姐
平時都係差唔多
不過都係鐘意佢以前個look多啲
beenzino好似呢幾日就做完兵
依家個胸
之前見佢有新歌 睇mv見到個胸就唔想睇
除咗波 個樣都唔知想點好核突 以前真係好正
睇咗aomg嗰集i can see your voice 見到個beatbox佬心諗好似有啲熟口面
原來上過mic swagger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞