K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
想知你地會中意h1gher aomg個邊多啲
定係1llionaire ambition多啲
鍾意1llionaire 嗰2個label多啲
利申:最鍾意imjmwdp
嘅取向都幾似 最中意呢三個label
啲歌比較偏向純hiphop 而且大部份既人我都like 其係indigo

ash island而家同高等rapper既風格好唔同 而家好似變向紓情類但有啲歌都ok好聽
Sokodomo越嚟越普通 可能我一開始都麻麻地佢 但Uneducated Kid一出嚟真係完全壓過咗sokodomo
同埋sokodomo啲發音唔係咁清晰 成日都1999咁
首camo 真係無可能咁低分
三個都rap得好好 真係輸人氣
I’m fine 音源應該唔差?gr +apro 真係無得輸 好好聽 ph-1又係carry 曬成首歌 佢把聲好夾首歌 live又帶得sandy 好好
成首歌最好既都係個beat
groovy room呢季既beat其實都係好好 同上季一樣正常發揮
agger sandy+ ph-1首歌其實好好聽 完全係ph-1既style 我都唔知點解會咁低分 sandy既評審+觀眾分好似係最低仲低過pluma+gist嗰首 我以為佢地嗰首拎硬第尾 可能因為有the quiett拉高返觀眾分 佢地2個真係幾普通 無the quiett既feat一定墊底
可能sandy把聲唔適合唱呢啲類型既歌 把聲咁攻擊性唔太襯啲偏溫柔舒服既歌
https://www.youtube.com/watch?v=Z3W0jKcv1SU

DEAN - 하루살이 (dayfly) ft. Sulli, Rad Museum

終於有MV
https://www.youtube.com/watch?v=dASSqHaj8hY
CIFIKA - (now or never) ft. Crush, 우원재(Woo)
真係唔知uneducated kid同佢地有咩關係 有時上網見到ig呀youtube有關uneducatd kid既野 好似都有網民踩佢
ash island 今次好高質
重loop緊張輯
但係佢音源好
GI$T其實幾高質
PLUMA就...
Dok2 ig story隻狗
Plum就算啦,仲太細好唔穩
但上次同英智一齊唱果首堅好聽
https://www.youtube.com/watch?v=QhUbr5XEK9E

수퍼비 & 언에듀케이티드 키드 (SUPERBEE & UNEDUCATED KID) - 문제아 (Full Ver.) [Official Audio]
究竟點解UNEDUCATED KID係韓咁紅
過左日melon重係30位
歌詞洗腦掛我都想知
佢主打個首反而無咁好聽
佢啲歌 我覺得大部份都係FEAT仲好聽過佢
king bach ig unfollow左dok2?
點解spotify無上集高等rapper3 D歌,剩係得之前個D,相loop lol tachi同blue whale 個首啊
Spotify 更新得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞