K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
冇觀眾緣真係窄窄地 諗起bully
不過點都會比佢入final掛 唔係gr好慘
下集 haon featuring同保送入final冇分別
Btw lil tachi 幾好J
令季高等rapper啲音源唔太好
咁多首得三首重係榜
19年嚟講 佢真係好hit 我反而覺得佢啲歌都幾好聽 雖然啲歌詞係好簡單但好有中毒性
真係保送佢咁
最可惜都係GI$T 不過覺得佢前途好好
哇blue whale下集係唱drama
唔怪得係soundcloud唔見左
我都鍾意呢組,由導師到組員都有反轉嘅感覺
好hip hop 好正
個人認為認該英智 tang $iga入final
好好笑 kid milli apply咗
佢呢排真係勁hit 唔知做咩 啲人直情求佢參加SMTM 8
但其實啲歌唔差 有幾首都愈聽愈鍾意 好可惜
本身以為佢玩野點知真係send左出去
張龍俊有冇報呀日講夜講自己係aomg

indigo
玩玩下 會唔會成間indigo 去哂
$IGA嘅發聲真係痴咗線 好正
1llionaire ambition 歌同人都符合我取向多啲
淨係ash island少留意啲
ash island上集high school rapper已經好中意佢
Cls
鍾意1llionaire 嗰2個label多啲
利申:最鍾意imjmwdp
有無英文字幕版
btw睇完今集高等rapper
屌又係咁講到uneducated kid好撚犀利咁
雖然mnet好似係咁捧sokodomo搞到有啲反感
不過今集個beat唔錯 sokodomo又發揮得幾好
但屌你老母又係uneducated kid
同係嘅取向都幾似 最中意呢三個label
想知你地會中意h1gher aomg個邊多啲
定係1llionaire ambition多啲
鍾意1llionaire 嗰2個label多啲
利申:最鍾意imjmwdp
嘅取向都幾似 最中意呢三個label
啲歌比較偏向純hiphop 而且大部份既人我都like 允其係indigo

ash island而家同高等rapper既風格好唔同 而家好似變向紓情類但有啲歌都ok好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞