K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
高等rapper3 好似2月22日開始做
3月11日
epik high新album
啲人話jay park 係hiphop 界Iu
有無有睇新個集kill bill ? 想講個剪接真係好撚差 睇得好辛苦
但Dok 2個段真係好正 最衰佢唔出啲無剪版
高等1 同孝琳唱鐘嗰個! 入咗amoeba
好想聽DOK2 FULL 好緊湊 不過估唔到佢咁既表演都係無第1

BTW如果呢個節目係MNET做 應該會舒服好多
最近都有聽過
長江後浪推前浪了 啲高等仔開始入晒呢啲出名既label
h1ghr有haon ambition有ash island vmc有webster b hi-lite有趙元宇 dooyoung仲要跟埋black nine同myunDo開新label

不過最可惜就真係vinxen 好似話為咗跟ovan 先入佢所屬既label 唔記得咗咩名 好似總之唔出名
以vinxen如果入出名既label 一定發到圍
想問而家各位係咪都係用spotify多 應該係最齊?
多唔多人用韓國歌app eg melon
用開spotify 最新嗰啲都齊齊地 無既話直接喺youtube down歌再放入spotify
Thanks
又話個編劇係之前SMTM &高等走過嚟 剪到咁
無第一真係好怪 不過覺得最後佢都會贏 bewhy 兩次都甩 唔記得歌詞都好估唔到
故意黎整衰MBC
不過bewhy竟然咁多失誤 真係第一次見 smtm完全0失誤
Condition 差左好多
佢自己都feel
好似肺活量唔夠咁
仲有indigo Young B Noel
用開melon
係喎 最LIKE既indigo都唔記得咗添
https://www.youtube.com/watch?v=s6RijKs1nHk

버벌진트 (Verbal Jint) - 갑분사 (Feat. 한요한 & 장석훈)
有冇人知byung un 做咩無啦啦改返用本名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞