K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
kill bill第3集 bok2既3首on my way好正最好聽都係still on my way
多謝巴打
唔係第4集咩
但mbc搞hip hop show真係柒過mnet好多
集集都冇主題 之後啲慢動作真係柒到起雞皮
今集睇到dok2好似好唔妥Jessi句句頂到恆
打錯 自膠
我覺得dok2似係講笑多啲 btw jessi都係咁話bewhy同dok2太單一
佢話bewhy太單一無咩變化我都明 但唔同意佢話dok2單一
慢動作有時係幾有feel既 YDG同dok2表演嗰幾首歌有時候加slow mo都幾有feel
不過講jessi發聲嗰度好中point
成日覺得好嘈 聽左一陣就頂唔順
其實cheetah better佢既歌都好有魅力 唔單止賣肉 把聲都好有魅力
jessi係都要扮到好powerful 唔係話唔好 但有小小辛苦

不過老老實實如果個個好似bewhy上次咁用新歌黎表演就新鮮好多
成個show根本好亂 round round都係就咁叫佢地自己鍾意點表演就點表演
就算唔係叫佢地去寫新歌 我覺得都限住主題同唱幾多首啦 例如話今round主題係初心 叫佢地表演出道歌 好過真係好似dok2講拎smtm熱門歌黎唱 搞到好似好唔公平成件事
純粹為鬥而鬥唔知做乜
https://www.youtube.com/watch?v=UV-ay3AQsho

睇完高等rapper s3
呢條友真係好癲聽到起晒雞皮 同其他人好似唔同level咁 不過佢之後表演嗰個人都好勁 有李東民既feel 但把聲無李東民咁尖

sandy bb好正
Sandy對眼未消腫
幾時整架
睇唔出有腫
不過靚咗係事實
YouTube 啲人話sandy同呢條仔拍緊拖
睇第1集 見sandy反應好大睇黎真係比佢cypher吸引咗
預告又塑造到佢個表演好勁 同haon一樣 我諗佢應該都拎第1架啦

btw好期待 睇kill bill完全無呢個感覺
對眼仲係好唔自然
btw, 個reaction 男仔諗起呢個人

係呢到識定之前已經拍緊
應該高等rapper先識 佢似係啲一見鍾情既反應就好似haon x vinxen
咦不過啱先上yt睇一睇 18年5月有首歌係sandy同佢+pullik 唔知算唔算識
應該之前已經識 應該同Pullik係fd所以識Sandy
連ig個名都係同一種字體
Young Kay同權英訓幾正
聽講節目之前都一齊咗
之前yt有啲報名既都好勁可惜好似入唔到節目 唔知點揀 記得smtm7既細路同 把把好沉既肥妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞