K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
鳩估 $iga 嘅featuring係rhythm power
擺到明 除咗佢地有邊group有三條友
次次都呃人話有gaeko featuring
第一集係比sokodomo既flow同動作吸引到睇佢第1集又真係幾勁 同埋造型又奇奇怪怪咁 戴住個竹蜻蜓所以先咁有noise
dok2隻狗又黎料
佢好撚緊火
Dogsick愈聽愈鐘意原來no:el係歌詞話mnet又比佢剪左
音源有無個段?
想知Webster b 同no:el之間發生過咩事
有 就係感覺音源長過舞台 一睇就笑左
好似係
一開始icebucket challenge websterb 點左no:el名
然後no:el個fd趁佢訓個時 淋佢冰水同拍片上ig
佢個時應該未知邊個點佢 淨覺得佢無啦啦比人淋好on9所以係咁係條片度屌點佢既人
跟住就keep住兩邊fans都係咁屌大家
websterb入vmc有條片話要出歌diss no:el
前排pluma foul左 都出歌diss itownkid 依家又好翻
好lf2 個下覺得佢地真係細路黎
小學雞到
NO:EL唔屌佢個FD 走去屌webster b
Pluma同itownkid又發生咩事
似係唔抵得itownkid pass左但自己foul左
歌名叫紫色天線得得b 仲要p itownkid個紫頭

d歌詞鬧得好冇營養 又狗又廢物
不過好翻之後已經del左
no:el係依件事之前有講話唔識websterb
後尾websterb ig follow左佢 佢就禮貌性回fol
之後就出現上面單野
依家似係websterb追住唔放多d
semifinal出街前仲cut左佢地同框預告擺story
自己又唔係勁 又要唔抵得人地PASS到剩係記得佢同另一個人首比賽歌係THE QUIETT FEAT
但邊個係PLUMA我都唔記得咗
CLS 雖然鍾意睇rapper 但無可否認有部份人始終係泡菜性格鳩鳩地
Pluma睇唔岀咁冇風度原本仲以為乖乖仔
頂回錯
對佢最有印象已經係同英智個首
https://m.weibo.cn/2750621295/4257840438786361

https://m.weibo.cn/2750621295/4355454571927685

https://m.weibo.cn/2750621295/4355680587118154

本身都係indigo fans 對webster b無感變反感 睇完之後都理解點解no:el fans咁唔中意佢
人地都已經唔想理你啦 真係好 「倒貼」(sor for蝗語同殘體字圖
睇到r晒頭
姐係其實喺冰桶挑戰之前webster b就係咁撩NO:EL ?
其實d所謂牙齒印真係好無聊
以為係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞