K-HipHop討論區 (10) - Kill Bill? 高等rapper3?

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
https://youtu.be/QYZgpQ5N-eM
總括嚟講, UNEDUCATED KID 係靠坻死嘅歌詞同風格上位,好有錢,重係hiphop界嘅人脈王
btw佢原來得22歲
人脈hiphop
唔L係啊
佢似30幾歲開始走黎玩rap嘅阿叔喎
再上一集都遲左5日先有 今次仲耐 聽日都係semifinal
正常新一集播完之前 上一集既歌會up完
最近no:el feat一首歌(好似係)
佢一開頭就無啦啦shout out to uneducated kid
我之前見到都呆撚咗
好撚老啵個樣
但係同期嘅kill bill又更新得超快
https://www.youtube.com/watch?v=Mgoz2AyvZD4

[SMTM8] 나플라&루피 "할 수 있으면 해 나처럼"(래퍼 모집 4/4~5/3)
今日都未有希望semifinal會快少少 好想要bluewhale首drama
https://www.youtube.com/watch?v=eCJePo-R7aY

pH-1 'Malibu (Feat. The Quiett, Mokyo) (Prod. Mokyo)' Official Music Video

MOKYO真係越睇越有魅力
有冇人知邊到有得睇今日個集高等rapper
aq stream
基本上所有韓國台嘅live都睇到
Btw 最新預告young k把聲沙到
Spotify終於有上一集啲歌啦
有冇人覺得the quiett其實有啲似大J
希望佢無事
之前都有講過btw 唔好相提並論
型到
聽完
最鍾意cowboy同埋UFO
cowboy live好亂好嘈 但音源正好撚多

金孝恩feat嗰首如果有佢既verse就好 同埋覺得佢個hook好嘈唔鍾意佢咁叫 用返平時既沉聲rap仲好
我唔覺似 q靚仔好多
同埋唔想連埋一齊
Cls youngk三場公演病兩場
完全冇發揮到
諗起英智係佢ig cm 公主要保重身體
佢覆 好...王子nim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞