Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike

google咗疑似backup狗個名
見到有算命手痕㩒咗入去睇
雖然知係啲人網上亂鳩嗡
不過如果係真 個結果又幾好笑

俾達哥告到賠錢&坐監

荒唐散財

如果一開始佢唔係自己柒到想公審達仔
又點會落得如此下場
喺到同被backup佬燒埋一份嘅Channel講聲

好似係我潑火去埋你哋到
Sorry呀唔小心踢爆埋你哋

斷人衣食猶如殺人父母
你哋係咪好嬲呀?

我咁問,會唔會好傻豬呀?

其實達哥一出post就已經係話畀全世界知,得tatbackup同MUV1668有主動徵求達哥同意,其他都係借達哥嚟搵錢

有幾個應該無搵錢,係真心fans ,例如sosadson 同tatstory

呢幾個應該都係真心fans,我一時忘記打埋佢地個名,我意思依家大家都知邊d係牛鬼蛇神

講呢句都戇鳩
真係以為日後達叔都咁好恰唔會爆佢講大話

on9
都冇人知有幾多收入

佢9up話今個月冇營利都得架啦

老老柒柒 佢呢架直頭擺達子上枱搵水
唔係唔REPORT呀嘛

有無舉報攻略
整理番先
有授權而無廣告:tatbackup,muv1668
無授權而無廣告:ken louis,kino,sosadson,tatstory
無授權而有廣告:達哥 tat backup 精華錄,tat fifa,tat life,tat talks,backup佬

google咗疑似backup狗個名
見到有算命手痕㩒咗入去睇
雖然知係啲人網上亂鳩嗡
不過如果係真 個結果又幾好笑

俾達哥告到賠錢&坐監

荒唐散財

如果一開始佢唔係自己柒到想公審達仔
又點會落得如此下場

佢個PAGE寫收益將會比番爆機兄弟
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉

總之都係個句
達仔唔想大家因為錢先有得睇佢
有廣告的channel一律唔睇
整理番先
無授權而無廣告:ken louis,kino,sosadson,tatstory
無授權而有廣告:達哥 tat backup 精華錄,tat fifa,tat life,tat talks,backup佬

ken louis kino 無咩睇過唔sure.
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉

總之都係個句

始終都會有人中伏

on9
都冇人知有幾多收入

無人睇咪無收入囉

總之都係個句

Agger
整理番先

sky tin 好似都有。達朝誌有開廣告,已刪除頻道。
整理番先

ken louis is good, pls
整理番先

ken louis我唔肯定
幫你加多個達朝誌

sky tin 呢

ken louis我唔肯定
幫你加多個達朝誌

sky tin 呢

屌佢老母

tat fifa未收皮喎
佢係咪想陰鳩達子

講呢句都戇鳩

on9
都冇人知有幾多收入

真心ON9, D廣告密到好似玩緊電流迷宮咁...
整理番先
無授權而有廣告:達哥 tat backup 精華錄,tat fifa,tat life,tat talks(deleted),backup佬(deleted),sky tin(deleted),達朝誌(deleted)

如果唔係backup佬貪得無厭想反咬達哥,達哥對啲牟利頻道都好大量,雖然黎特有自己畫畫,不過都係出咗幾條片之後先聯絡到達哥,達哥仲話幾千蚊唔緊要
件事都咁多,差不多全香港都知,無理由無人識backup佬真人
整理番先
無授權而有廣告:達哥 tat backup 精華錄,tat fifa,tat life,tat talks(deleted),backup佬(deleted),sky tin(deleted),達朝誌(deleted)

如果唔係backup佬貪得無厭(仲有扮非牟利)想反咬達哥,達哥對啲牟利頻道都好大量,雖然黎特有自己畫畫,不過都係出咗幾條片之後先聯絡到達哥,達哥仲話幾千蚊唔緊要
件事都咁多,差不多全香港都知,無理由無人識backup佬真人

咁又太誇張

唔誇啦,單嘢一爆咗出嚟,成堆所謂傳媒衝出嚟抽水,有上網睇開新聞,用開fb嘅都知咩事
上面個sky tin太過份 一段片十幾個廣告
一定要搵人通知達哥要佢正視問題放生1個自然就有人跟住做博唔告佢

其實達哥真係應該要告backup佬,追返d錢之餘,仲要告到佢坐監,如果今次畀backup佬走得甩,以後大把人有樣學樣

咁又太誇張

backup佬個sub都停左跌啦全香港人

咁又太誇張

backup佬個sub都停左跌啦全香港人

呢樣真係駁唔到,香港今時今日變成咁,某程度真係自己攞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞