Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
達哥叫咗大家唔好起佢底,點解仲要咁做呢…

都冇咩大影響資料少到可以當冇事發生

都冇咩大影響資料少到可以當冇事發生

完全起唔到作用 過埋年無人記得

係連登太少人,去轉高登叫起底組出手,佢祖宗十八代埋係邊個山頭都知呀

唔係嘛, 呢個年頭仲有人信有高登起底組

一早俾joe仔bam哂啦你係咪行家黎

唔通真係靠你咩,又發夢又報夢,柒撚到震

唔通靠你咩
Blackup佬可能睇緊
Blackup佬可能睇緊

屌打錯 backup

唔知又想cap幾多水呢?
sky tin

點report

G公司做野啦

原來chrome開左ad block會見唔到呢啲廣告位
原來咁多廣告

D廣告仲密過甜片
平時開ADBLOCK BLOCK晒真係唔知
睇你件垃圾琴晚俾我撚狗咁撚真係笑左
住大埔
乜撚野高登起底組 佢只係一個水鳩人既fb page黎 新會員
睇你件垃圾琴晚俾我撚狗咁撚真係笑左

俾返個名人地好過啦
比你地真人見到條仆街你地會點做?

達粉會直行直過,跟住擰轉頭偷望人,再whatsapp d 毒撚朋友話 我見到backup 佬真人呀,仲屌完佢當面,屌到佢跑走悿呀!

跟住就成班圍爐打飛機

我地唔係為達哥

係為全部比人偷片賺錢既人出氣
起底組 都要有料先起到架

未見過咁難起,條友係醒

連youtube比button都唔親身去拎

好可惜....達哥一出律師信就會拎到
backup佬住大埔喎琴晚件垃圾話
乜撚野高登起底組 佢只係一個水鳩人既fb page黎 新會員

一睇就知

仲講到乜撚野起埋祖宗十八代

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

一睇就知

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

起d冇腦mk比埋名同電話你起就梗係易啦

一睇就知

我對上果次就起李卓東
我諗佢名都未聽過

問佢識唔識莫老闆好過啦

未見過咁難起,條友係醒

連youtube比button都唔親身去拎

好可惜....達哥一出律師信就會拎到

達叔出律師信既可能性好細
講真,只係擔心siren有無人 backup
新譯果集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞