Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
件事都咁多,差不多全香港都知,無理由無人識backup佬真人

咁又太誇張

backup佬個sub都停左跌啦全香港人

佢唔係自己DEL左喇咩
件事都咁多,差不多全香港都知,無理由無人識backup佬真人

咁又太誇張

backup佬個sub都停左跌啦全香港人

佢唔係自己DEL左喇咩

private
not del jor

明知偷野都要比佢賺錢

G公司咪算好囉
咁樣善意提醒
重好意思怪google

係g公司某員工好咋下化

發生有問題g公司個員工搵達哥求證
咁樣都屌g公司?
係咪要連埋ceo出黎搵達哥先叫做嘢無包庇呀
仲有依個都好似有廣告
https://www.youtube.com/channel/UCRutHrRUx1TrMsVBTgs63VQ

咪玩啦,呢個同達哥合作過架
仲有依個都好似有廣告
https://www.youtube.com/channel/UCRutHrRUx1TrMsVBTgs63VQ

咪玩啦,呢個同達哥合作過架

真心唔知, 只係咁岩睇自己訂閱左咩頻道個陣咁岩見到而有廣告先問下
結果起底單野就咁不了了之
清掃行動

whatsapp都證實唔到既話
就得番條友login channel既相先證明到

唔知有冇讀緊書嘅朋友同bu佬同組做過project呢

唔知有冇讀緊書嘅朋友同bu佬同組做過project呢

其實都幾難做
人地爆又話可能係鬼, 唔夠有力
又話點證明相中人=WhatsApp 條友
要挑剔真係大把野挑
其實係咪應該開個telegram傾, 再拎起底d資料一齊傾
因為Adsense係廿一號過數
所以條陷家產拎埋最後一筆

咁撚賤????????即係佢所謂道歉全部都係做戲

yes

唔知又想cap幾多水呢?
sky tin

點report

G公司做野啦

yes

難怪條仆街22號就收返埋最後一條片
賤到一個點

yes

賤到一個點

仲有佢嗰個所謂道歉其實連道歉都算唔上

yes

賤到一個點

個個叫道歉真係笑大人個口
佢搵藉口潛水就真

yes

賤到一個點

佢搵藉口潛水就真

屌佢老母死賤種

yes

賤到一個點

佢搵藉口潛水就真

屌佢老母死賤種

正常應該del晒片先出黎道歉

佢就唔理,過多幾日先private d片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞