Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
早晨各位
查實呢次起底既目的係咩?

蟻多嬲死象

蟻多嬲死象

代達仔去表揚佢多年嘅付出

點解我爆料仲好似搵自己黎煩
仲要比當初我一開始send證據果兩位會員其中一位jor返住

MAIN POINT係你既料的確說服唔到其他人
如果你真係想憑呢D去收錢既話我真係幫你唔到

不過高登果邊兩位會員知既野同你講既太吻合
我等佢地表演下

好啦 咁我既任務就係度完畢
問題係你個fd又話我潛水又盛

你同你朋友用既字眼真係似

唔撚係掛

睇完覺得香港無得救 明明達叔係岩都比班弱智仔講到係不仁不義 偷人野去賣錢仲話係幫達叔宣傳
想問其實點樣可以起backup佬底?
睇完覺得香港無得救 明明達叔係岩都比班弱智仔講到係不仁不義 偷人野去賣錢仲話係幫達叔宣傳

我自己一backup返就製造輿論圍攻我既人,我真係無辦法講多謝。
g公司咁好ge? 同番達哥講backup佬條仆街借佢搵錢
快啲多啲料啦, 條仆街唔死唔撚得
g公司咁好ge? 同番達哥講backup佬條仆街借佢搵錢

應該係G公司入面有真兄弟幫手提醒達哥
自篇自導自演
自篇自導自演

想問下有冇果張收益流出圖?
無追幾日,點起到底?
想問下有冇果張收益流出圖?

fake
Pish
究竟有冇人話到比我聽咩類型嘅料先叫有力?
有wtsapp 對話紀錄又話改圖 or 造假,我諗張相有埋icon 都會比人話造假
本身諗住話張相有電話no. 都叫有啲野查下,點知你班友吹到咩都係假,有個巴打仲好笑到咩放大睇話pixel 唔同
講用字仲好笑,咩叫用字好似?語法定某隻字好似又唔講 用字似呢個point之前ben 哥po 咪集體抄哂車囉 遊生仲列左9 個point 話用字似 你而家一個point 都冇叫人點信你用字似?
抱住咩都係假嘅心態自己起底黎有用咩?報案叫稅局查算啦 除非你地覺得會有張相咁啱影到backup 佬加佢edit 緊個page

等睇我都變埋backup 佬真人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞