Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
以前一直唔睇任何人既直播....覺得睇人打機好無謂...
自從係FB睇到人SHARE達仔玩訓覺狗條綠帽慘執丟條女落海條片
之後就返唔到轉頭
自從係FB睇到人SHARE達仔玩訓覺狗條綠帽慘執丟條女落海條片
之後就返唔到轉頭

Link
36萬又唔係多錢
況且個段時間達哥自己又冇BACKUP
我係達哥就豪比佢

小學雞唔好上黎啦

有無人豪36萬比我 豪6萬都得

豪一餐飯都得架啦
其實個個咩林偉迪係咪真係backup佬
其實個個咩林偉迪係咪真係backup佬

你打去問下
之後就返唔到轉頭

Link

https://www.youtube.com/watch?v=X5DCRnAeRV0
之後就返唔到轉頭

Link

https://www.youtube.com/watch?v=X5DCRnAeRV0

我都係睇呢條片開始識達哥
36萬都少
36萬都少

36萬對學生哥就多
係香港 一個廁所都買唔到啦
對達哥黎講 長做長有一定重要過呢36萬

如果唔係都唔洗隔2日先打千字文啦
直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底
攪到佢冇左10% fans(甚至更多)支持仲衰過冇36萬
36萬都少

36萬對學生哥就多

直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底

佢做咁多野就係要build個形象攞支持
你班友同人趕盡殺絕
真係要告出封律師信就得
就鬼起底
原來起底就少左10%咁大影響力

有冇手足加入反達
36萬都少

36萬對學生哥就多

直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底

佢做咁多野就係要build個形象攞支持
你班友同人趕盡殺絕
真係要告出封律師信就得
就鬼起底

你真係信36萬 冇左10% fans(甚至更多)支持
原來起底就少左10%咁大影響力

有冇手足加入反達

之後就返唔到轉頭

Link

我都係睇呢條片開始識達哥

https://www.youtube.com/watch?v=iF6IubRQV8k

我睇呢條,笑到仆街
36萬都少

36萬對學生哥就多

直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底

是非不分,講到比人偷36萬(實際約百令萬)好合理。
Youtube途徑認識達哥歸工最大我覺得係黎特d連環圖

八千買林寶果條片 一出果陣成個fb 都係

黎特都好,起碼畫圖夠靚

你話係backup佬就屌鳩你
達朝歷史第一章

http://archive.hkgolden.com/view.aspx?type=GM&message=3290904

第一章就俾人BAM台
個陣達哥講波被Bam,笑到仆街

由於上星期旁述曼聯對利物浦時,《爆機兄弟》頻道無故被jtv凍結帳號
我們正積極向jtv了解事件,相信很快能將原有帳號解封。
原定節目《直播Fifa12 玩club 劉以達旁述》,將暫停一星期,
我地會趁呢個空檔去構思更多有趣新奇節目送比大家
下星期將會有一連串驚喜,
各位兄弟密切留意啦!

由於上星期旁述曼聯對利物浦時,《爆機兄弟》頻道無故被jtv凍結帳號
原定節目《直播Fifa12 玩club 劉以達旁述》,將暫停一星期,
我地會趁呢個空檔去構思更多有趣新奇節目送比大家
各位兄弟密切留意啦!

佢好似靜係講過2場波就無再講
世界盃佢試過有聲冇畫咁開台講波
三上 : 脫多小小俾你睇
達哥 : 唔洗喇 唔洗喇 夠喇 唔好呀 喇 夠喇 喂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我地會趁呢個空檔去構思更多有趣新奇陣節目送比大家
各位兄弟密切留意啦!

佢好似靜係講過2場波就無再講

凈係聽過一三年歐聯決賽拜對多
利曼果陣未開始睇達哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞