Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
backup佬呢刻肯定以為一切都完左

學生搵到錢 邊會收埋收埋
係同學一定知

個個好似你咁中左六合彩又要周圍講

你唔比佢比錢叫d人唔好爆
或者合作
千其唔好信三十幾萬 條友起碼賺左成球幾

巴打你係咪有野爆姐 係就send比果位外國巴打啦

其實唔係同佢好熟,只係知佢中學時期好串,無料扮四條 先排聽過下話佢撈得好掂,聽聞話係做啲唔太合法既野,仲收得好埋,賺左成球野有多 初頭以為條友撈粉 但以佢咁柒下柒下又冇乜理由 而家起左底話疑似佢既話 我諗都幾合理

仆街,愈左排睇番都仲係興

陷家產做老翻做到逼正版比“交代”

屌你老味,唔教訓佢只會有下個受害者
[quote]千其唔好信三十幾萬 條友起碼賺左成球幾

其實唔係同佢好熟,只係知佢中學時期好串,無料扮四條 先排聽過下話佢撈得好掂,聽聞話係做啲唔太合法既野,仲收得好埋,賺左成球野有多 初頭以為條友撈粉 但以佢咁柒下柒下又冇乜理由 而家起左底話疑似佢既話 我諗都幾合理 [/quote]

即係1樓資料同你既口供吻合?

頭盔先:如果backup 佬真係佢既話成件事就幾合理,不過都可能跟車太貼 再睇定啲先,始終未夠料

其實唔係同佢好熟,只係知佢中學時期好串,無料扮四條 先排聽過下話佢撈得好掂,聽聞話係做啲唔太合法既野,仲收得好埋,賺左成球野有多 初頭以為條友撈粉 但以佢咁柒下柒下又冇乜理由 而家起左底話疑似佢既話 我諗都幾合理 [/quote]

頭盔先:如果backup 佬真係佢既話成件事就幾合理,不過都可能跟車太貼 再睇定啲先,始終未夠料

有無d料大家一齊分析下

有無d料大家一齊分析下

料唔算多,講到既盡講啦 條友就應該14年畢業 我聽聞佢撈得好掂個陣大概就上年年中既事 聽聞係搵緊月入over5萬咁上下啦
我重好記得達哥好人嘅地方係佢去過本土富士康,個時佢好低調咁黎,我問佢你咩名,佢話阿達。我重講笑問係咪打機個達哥?佢好唔好意思咁話:你話呢?一啲架子都無。

達哥呢單野真係唔好放過佢,佢偷你心血賺錢,佢係需要懲教教佢點樣有正確諗法,同時學下做人咩叫做守法意識。唔俾呢個人生課堂佢,佢永遠都只會心存俾倖,為害世間。
我重好記得達哥好人嘅地方係佢去過本土富士康,個時佢好低調咁黎,我問佢你咩名,佢話阿達。我重講笑問係咪打機個達哥?佢好唔好意思咁話:你話呢?一啲架子都無。

達哥呢單野真係唔好放過佢,佢偷你心血賺錢,佢係需要懲教教佢點樣有正確諗法,同時學下做人咩叫做守法意識。唔俾呢個人生課堂佢,佢永遠都只會心存俾倖,為害世間。

食屎啦文科仔

有無d料大家一齊分析下

料唔算多,講到既盡講啦 條友就應該14年畢業 我聽聞佢撈得好掂個陣大概就上年年中既事 聽聞係搵緊月入over5萬咁上下啦

已經grad左?

有無d料大家一齊分析下

已經grad左?

中學grad左 唔知佢有冇讀上去
搵backup佬岀黎

已經grad左?

中學grad左 唔知佢有冇讀上去

條友等天收
Push

有無d料大家一齊分析下

咁一樓幅圖啱唔啱feel先
推 睇唔過眼

有無d料大家一齊分析下

咁一樓幅圖啱唔啱feel先

就以佢處事既古惑情度黎講,根本唔似「學生」
繼續推
話左今次係身邊有人爆料都冇用
推!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞