Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
36萬都少

36萬對學生哥就多
係香港 一個廁所都買唔到啦
對達哥黎講 長做長有一定重要過呢36萬

如果唔係都唔洗隔2日先打千字文啦
直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底
攪到佢冇左10% fans(甚至更多)支持仲衰過冇36萬

是非不分,講到比人偷36萬(實際約百令萬)好合理。

你有冇理解能力?
到今時今日仲有傻閪信條鳩閪佬淨係收36萬
世界盃佢試過有聲冇畫咁開台講波

14世界盃前已經睇開佢,但好似冇聽過呢件事
世界盃佢試過有聲冇畫咁開台講波

14世界盃前已經睇開佢,但好似冇聽過呢件事

唔係用twitch同係偷偷地講 無好揚
怕又比人bam
想問發展成點
洗唔洗入數
外國撚追唔倒post

外國巴可以幫手將起底料po出黎

真係忍唔住要問,幫backup佬護航嘅人,你地究竟係收咗backup佬錢定係智商高到看破紅塵?如果係後者,既然36萬對你嚟講唔係好多錢,不如你幫backup佬畀返36萬達哥啦,如果你真係咁偉大,我真人出嚟跪拜你

如果唔係,就唔撚該你地收聲啦,屌你老母
眼訓都推下
此post已完
36萬都少

36萬對學生哥就多

直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底

佢做咁多野就係要build個形象攞支持
你班友同人趕盡殺絕
真係要告出封律師信就得
就鬼起底

你真係信36萬 冇左10% fans(甚至更多)支持

呢10%垃圾包埋Orange要唔要都擺啦
如果起人底就會無fans
高登一早收左皮啦

Orange其實你係咪backup狗呀
唔知點解,總會有人走出黎勸人唔好起底豪比backup佬,又危言聳聽嚇人小心起人底會犯法,唔知點解

其實網上可以搵到的sources根本唔會犯法
到今時今日仲有傻閪信條鳩閪佬淨係收36萬

幾多錢都好根本唔係重點

佢未被人爆之前有冇諗過放過達仔
被人爆完就要人放過佢?
不了
收到風backup佬已經驚到瀨晒屎
階段性勝利,可以完啦

36萬對學生哥就多

直接出信告佢得啦

根本你地幫佢起人底

是非不分,講到比人偷36萬(實際約百令萬)好合理。

你有冇理解能力?

你有冇理解能力?
汪明荃都冇咁on9

八千買林寶果條片 一出果陣成個fb 都係

黎特都好,起碼畫圖夠靚

你話係backup佬就屌鳩你

黎特唔係抄,係二次創作。同backup佬性質都唔同
同埋佢啲畫好盞鬼
階段性勝利,可以完啦

咩都冇就完?

最終目標係得番達仔自己決定

繼續做鵪鶉我都幫佢唔到
唔知點解,總會有人走出黎勸人唔好起底豪比backup佬,又危言聳聽嚇人小心起人底會犯法,唔知點解

其實網上可以搵到的sources根本唔會犯法

你可以網上搵到whatsapp對話咁恐怖

佢做咁多野就係要build個形象攞支持
你班友同人趕盡殺絕
真係要告出封律師信就得
就鬼起底

你真係信36萬 冇左10% fans(甚至更多)支持

呢10%垃圾包埋Orange要唔要都擺啦

其實以我所知如果真係呢條友既話 3年起碼成球野 點止三十六萬
階段性勝利,可以完啦

咩都冇就完?

最終目標係得番達仔自己決定

繼續做鵪鶉我都幫佢唔到

達叔唔係鵪鶉 人地都未返黎香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞