Backup佬 利用「達哥」心血搵錢, LIHKG起底 (12)

1001 回覆
253 Like 16 Dislike
pish
backup佬呢刻肯定以為一切都完左
未完呀
達哥講G記嘅驗證就係呢個

頻道驗證徽章
如果 YouTube 頻道名稱旁有驗證標記 ,就表示該頻道為頂尖創作者所有,或是品牌、企業或機構的官方頻道。

驗證徽章並不會影響頻道在搜尋結果中的排名,頻道也不會因此而享有額外的 YouTube 功能。

如何取得驗證徽章
資格條件
只要頻道訂閱人數達 100,000 人,您就可以向 YouTube 申請驗證徽章。請注意,隨著時間的推移,我們已對這項程序進行了多次變更,因此 YouTube 上可能會有多種不同類型的頻道具備驗證徽章。注意:廣告客戶如有意取得驗證徽章,請洽銷售經理以瞭解詳情。

保有驗證徽章
取得驗證徽章後,就算頻道的訂閱人數有所變動,您的頻道還是可保有該徽章。不過,如果您變更了頻道名稱,那麼改名後的頻道就無法繼續保有驗證徽章。

YouTube 有權在您違反《社群規範》或《YouTube 服務條款》時,撤銷您的驗證徽章或將您的頻道停權。

唔厚面皮 唔撚係呀
好彩g記有check到同搵達哥
無追之前啲post 但已經知咩事 我以前都以為達叔係知道同批准佢backup 因為聽到佢成日講咩你自己睇返backup 誓估唔到事情原來係咁樣 達叔宜家自己backup返都係好事 不過有啲可惜 睇唔返outlast嗰啲嚇到瀨屎系列 好鍾意聽住達叔把聲瞓覺 唔知點解特別好瞓 我覺得backup佬個出發點純粹backup返啲片 方便睇唔到直播嘅兄弟係好 但借達叔個名嚟搵錢 就真係好仆街 睇到啲人仲話無backup佬 達叔點會出名 真係笑而不語 佢唔出名 你會幫佢backup?笑死人咩?

成個龜頭現晒形仲有人以為佢出發點係好

屌 我意思係如果佢個出發點係純粹方便啲兄弟係好
http://www.menclub.hk/powerandmoney/9128

呢篇雖然有抽水成份,但佢講得好岩,而家既youtube風氣係鍾意偷片拎去賺廣告錢,根本無辦法壓止兼g社都唔理,如果達哥今次既事件係決定放過佢,以後都會繼續有人做呢種野

d 傳媒其實有無了解就係度抽水,全都都信條仆街36萬。,。
無追之前啲post 但已經知咩事 我以前都以為達叔係知道同批准佢backup 因為聽到佢成日講咩你自己睇返backup 誓估唔到事情原來係咁樣 達叔宜家自己backup返都係好事 不過有啲可惜 睇唔返outlast嗰啲嚇到瀨屎系列 好鍾意聽住達叔把聲瞓覺 唔知點解特別好瞓 我覺得backup佬個出發點純粹backup返啲片 方便睇唔到直播嘅兄弟係好 但借達叔個名嚟搵錢 就真係好仆街 睇到啲人仲話無backup佬 達叔點會出名 真係笑而不語 佢唔出名 你會幫佢backup?笑死人咩?

佢既出發點係賺錢 ok?佢已經有曬計劃咁去做,鋪好曬後路,從來無露面

佢既出發點係賺錢 ok?佢已經有曬計劃咁去做,鋪好曬後路,從來無露面

從來都無佢講既咩方便兄弟
要睇backup我睇tatbackup唔好?
乜冇佢就睇唔到重播架拿
推下先
係講36萬果度on9
好多人到宜家都誤會達哥出聲明原因
1) 達哥冇明文/口講自己backup, 只係人中開始自己backup

2) 達哥千字文原因唔係見backup佬賺咁多錢,而係班小學雞逼宮同洗chatroom佢先出聲明,佢上年已經知佢賺咁多

3) 佢自己backup都冇諗過賺錢,自家channel冇開廣告,所以冇錢賺,達哥係唔影響開台時間去賺錢eg mafia3係星期六/日先直播,冇影響日常時間
push
學生搵到錢 邊會收埋收埋
係同學一定知
好多人到宜家都誤會達哥出聲明原因
1) 達哥冇明文/口講自己backup, 只係人中開始自己backup

2) 達哥千字文原因唔係見backup佬賺咁多錢,而係班小學雞逼宮同洗chatroom佢先出聲明,佢上年已經知佢賺咁多

3) 佢自己backup都冇諗過賺錢,自家channel冇開廣告,所以冇錢賺,達哥係唔影響開台時間去賺錢eg mafia3係星期六/日先直播,冇影響日常時間

2果度要多謝波台手足話佢過橋抽板先可以令達仔搞到咁大

原來波台垃圾都有有用既一日
學生搵到錢 邊會收埋收埋
係同學一定知

個個好似你咁中左六合彩又要周圍講
第一頁真係backup 佬黎?
第一頁真係backup 佬黎?

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞